Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Radiant Haze 7.0%, Toppling Goliath, United States
7 ratings
3.5
Radiant Haze
7.0% India Pale Ale

Reviews

Post author: JSJ
JSJ
@ Malja
2 months ago
Radiant Haze, United States
4.0

Post author: Lauri
Lauri
@ Malja
2 months ago
Radiant Haze, United States
4.4
Kevyen oranssisen ja syvän keltaista ja sameaa. Vähäinen ja pienehkö kuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan ja makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, appelsiinia), kirpakan ja raikkaan sitruksinen sekä kevyen dänkkisen tunkkainen. Maku maukkaan, runsaan ja makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, appelsiinia, passionhedelmää), kirpakan, katkerahkon ja raikkaan sitruksinen, dänkkisen tunkkainen, kevyen ruohoinen, pehmeän vaalean maltainen, kepeän humalaisen katkera ja selkeän poltteinen. Oikein hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on melko täyteläinen ja pehmeähkö. Erittäin maukas ja onnistunut NEIPA.

Post author: orson
orson
@ Malja
2 months ago
Radiant Haze, United States
4.1
Tasting 4/6

Post author: Riku K
Riku K
@ Pub Kultainen Apina
2 months ago
3.8
Kuva uupuu tällä kertaa. Nopeat arviot. Väri oli paksu ja samean tumman keltainen. Tuoksussa hedelmää paljon ja katkero humalaa. Maku oli hyvin vanhan liiton perus IPA tyylinen, vaikka väri on Neipa. Kunnon katkerot, hedelmää paljon. Ei mikään huippu mutta ihan jees. Vanhan liiton IPA höystettynä Haze sameudella ja kunnon hedelmäisyydellä. Ihan jees. Ei jää mieleen. Mallasta maussa.

Post author: Johan B
Johan B
@ Glasbanken
3 months ago
Radiant Haze, United States
4.0
Aroma: Citrus, especially an orange aroma. Some pine/herbs. Otherwise quite timid. Taste: Sweet orange & orangepeel (slightly bitter orange), pine/herbs, mango and some other stone fruits. Some lemon/lime flavors at the back.

Post author: Psaastam
Psaastam
6 months ago
Amerikan tuliaisia

Post author: bbell365
bbell365
1 year ago
3.1