Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Topaz 8.5%, Browar Birbant, Poland
6 ratings
3.5
Topaz
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Alqimus
Alqimus
2 years ago
3.2

Post author: Esa J
Esa J
@ Piwne Mosty
2 years ago
Topaz, Poland
3.9
Backlog. 0,5l tölkki tuopista. Pikkuisen samea, haalea oljenvärinen olut. Valkea, nopeasti katoava vaahto. Mukava humalaöljyinen ja karamellinen tuoksu. Pikkuisen kirpakkaa greippiä myös. Matalahkot hiilihapot, öljyinen ja paksu suutuntuma. Aika makea westis. Karamellia, havuja ja imelää ylikypsää greippiä. Vähän ruohoa ja sitruunaa. Lempeää mangoa ja makeaa aprikoosia. Maltaisuus jää aika pitkälti karamellin varaan, vähän olkea löytyy myös. Loppumaku on vähän tunkkainen ja greippisen katkera. Ihan jeppis. Puhtaat maut, mutta hieman tylsä.

Post author: Jampe
Jampe
2 years ago
3.8

Post author: Janne S
Janne S
2 years ago
4.0

Post author: SahaMattiJukari
SahaMattiJukari
@ Piwne Mosty
2 years ago
Topaz, Poland
4.1
Aamusaunan perään,west coastia vilvoittamaan.. Mahtava west coast,raikas ja silti pehmeän hedelmäinen,havuisella ja greippisellä loppuliulla,tähän olotilaan ja hetkeen,perfekto👌

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
2 years ago
Topaz, Poland
4.2
Kuohkea 3 sormen paksuinen vaahto kullan värisessä läpikuultavassa, täyttävässä ja suun pintoja peittävässä oluessa. Upean hedelmäinen, kuiva, pehmeä, vahva, männyn neulasta, lime/sitruuna ja pieni suolaisuus riisistä. Suosittelen vahvasti. Humalat: Chinook, Citra, Columbus ja Topaz Havumainen, hedelmäinen, humalamainen ja sitrusmainen.