Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Serpentine Jungle 8.0%, Salama Brewing Company, Finland
85 ratings
3.7
Serpentine Jungle
8.0% Imperial IPA / Double IPA
Feel our serpentine, we want to hear you scream. Taste the bright lights. West coast venom: Amarillo, Chinook, Columbus, Centennial, Mosaic, H.Blanc.

Reviews

Post author: Juha
Juha
@ Salama Brewing
25 days ago
Serpentine Jungle, Finland
3.6
Tuhti (8,0%) West Coast -tyylinen tupla-IPA eli DIPA. Kuudella humalalla (Amarillo, Chinook, Columbus, Centennial, Mosaic ja H. Blanc) humaloitu, aromikas, trooppisen hedelmäinen ja lopussa greipin kitkeryyttä. Vaikka potkua piisaa niin tasapainoinen maku ja hyvä suutuntuma.

Post author: kaaostaja
kaaostaja
@ Oluthuone Leskinen
2 months ago
4.2
Ollakseen 8% DIPA tuolla Leskisen liitutaulussa, olut oli oletuksiin nähden kepeä, erittäin maukas, ei tunkkainen ja muutenkin laadukas.

Post author: vautere
vautere
@ Oluthuone Leskinen
3 months ago
Serpentine Jungle, Finland
3.0
Kevyesti karkkimainen, semi makea, hubbabubbaa. Kuitenkin tasapainoinen. Lopulta aika tylsä.

Post author: Lauri
Lauri
@ Salama Brewing
5 months ago
Serpentine Jungle, Finland
3.8
Rusehtavan oranssista ja sameaa. Vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan, makean ja kevyen karamellisen maltainen, makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, appelsiinia, mangoa, persikkaa) ja marmeladinen, kevyen dänkkisen tunkkainen ja mausteinen. Maku makeahkon, katkerahkon ja kevyen karamellisen maltainen, makeahkon trooppisen hedelmäinen (ananasta, persikkaa, mangoa) ja marmeladinen, kitkerän greippinen ja pihkainen, kepeän dänkkisen tunkkainen, vihreän lehtinen, hieman oudon mausteinen ja tanniininen sekä selkeän humalaisen katkera. Ihan hyvät, kohtuullisen tasapainoiset ja melko hyvin aikaa kestäneet maut (BB 01/2023). Suutuntuma on melko täyteläinen, kuivakka ja hiilihappoinen. Hieman jo ajan runtelema, mutta edelleen ihan kohtuullisen maukasta ja mukavaa juotavaa. Mukavan hedelmäinen WCDIPA.

Post author: Jokinen
Jokinen
@ Pieni Olutpuoti Humala — Bar & Shop
2 years ago
Serpentine Jungle, Finland
2.7
Noh jaah.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
2 years ago
3.5
Tämmönenkin oli jäänyt kylmäkaapin takanurkkaan jemmaan, reilunsormenleveyden vaaleaa vaahtoa samean aprikoosinkeltaisen valoaläpipäästävän semiläpinäkyvän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen mandariinisen ruohoisan lupsakalta ja maistuu kepeän rapsakan greippisen pajuisen pihkaisen pippurisen riikapalsamisen katkeralle..täähän on yllättävänkin toimiva vieläkin, kolme ja vartti ylöspäin. PE: 20.01.2023.

Post author: Thyy
Thyy
@ Salama Brewing
2 years ago
Serpentine Jungle, Finland
3.2
Olut on väriltään samean keltainen ja vaahtoa kertyi vajaa kolme sormellista kun oluen kaatoi lasiin. Tuoksu on sitrushedelmäinen Maku on sitruksinen, havuinen, hieman alkoholi meinaa puskea läpi, mukavasti on katkeroa ja jälkimaussa myös hieman makeaa hedelmää mukana. Yleensä Salama saa alkoholin maun piiloon mutta ei tällä kertaan

Post author: TOtV
TOtV
2 years ago
3.7

Post author: Myyraski
Myyraski
@ Pien Webshop
2 years ago
Serpentine Jungle, Finland
3.4
No ei oo humalia säästelty 😄 tykkään mutta on pikkuse liian greippinen ehkä omaan suuhun. Jykevä runko.

Post author: Willy
Willy
@ Pieni Olutpuoti Humala — Bar & Shop
2 years ago
Serpentine Jungle, Finland
3.8
Jäätävän hyvä west coast.