Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dumb Fruit 9 6.6%, Evil Twin Brewing NYC, United States
4 ratings
Dumb Fruit 9
6.6% Sour / Wild Ale

Reviews

Post author: Katja
Katja
@ Olutravintola Konttori
2 years ago
4.4
Kunnon vaapukkamehua kaatuu lasiin, kännykän salamalla ei valo edes kuulla läpi. Tuoksu on todella makea, limekin erottuu. Maku on.. Noh, on :D hirveän vaikeaa kuvailla kunnolla, tämän oluen eka arvostelu on erihyvin sanottu ja itse tunnistan samoja asioita. Pitkästä aikaa oikeasti erikoinen olut, hyvä että tuli otettua tämä.

Post author: Mika A
Mika A
@ Olutravintola Konttori
2 years ago
Dumb Fruit 9, United States
4.2
Väri on kuin mustaherukka smoothieta. Tuoksu on todella vinkeä, limeä, marjoja, happamuutta. Maussa jatkuu sama meno, lime vahvana, happamia marjoja seuraa perässä. Paksu suutuntuma. Tässä on jotain jännää koska tuntuu siltä että mitä kauemmin tätä pitää suussa niin hiilihappojen määrä kasvaa. Olut on kyllä hieman haastava. Erittäin hyvä hapan kuitenkin.

Post author: Pauli H
Pauli H
@ Drikbeer
2 years ago
3.6
Hapanta marjaa yli äyräiden. Mutta ei huonolla tavalla. Marjaisuus ehkä hieman jyrätään turhan tuhdilla limellä. Alkaa hyvällä marjaisuudella, mutta hitusen turhan äkkiä tuo sitrus jyrää. Hyvää silti. Makeuttakin löytyy alkuun. Kontrasteissaan toimiva.

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
2 years ago
Dumb Fruit 9, United States
4.6
Tuoksussa aika makeahkoa marjaisuutta. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, täyteläinen, kirpsakka, ryhdikäs ja mehuinen. Maussa limeä, kirpsakkuutta, happamuutta, marjaisuutta ja hilloisuutta. Jälkimaku aika kuiva ja runsaan marjainen, sekä limeinen. Tämä on kyllä kova! Tosi runsas ja ryhdikäs, eikä mene yhtään liikaa makean puolelle, vaan tässä tuo lime on aika hallitsevana ja antaa tähän tosi hyvää hapanta kirpsakkuutta. Tulee jotkut kirpeät karkit mieleen. Nam!