Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo

Reviews

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ K-Citymarket Länsikeskus, Turku
4 months ago
Högsåra, Finland
3.2
Tuoksu on makean banaaninen sekä hieman hedelmällinen myös. Hedelmällinen, hieman hiivainen ja yrttinen on ensipuraisu. Lievän makea banaani, viljainen sekä yrttinen on loppumaku. Hyvän lievän makeus on oluessa esillä koko ajan sekä tuo yrttinen maku on myös onnistunut. Vähän tulee mieleen belgihiiva tästä. Positiivinen yllätys, vaikka vanhuutta oluessa onkin. BB 6/23

Post author: Petu66
Petu66
5 months ago
2.7

Post author: Urja
Urja
@ K-Citymarket Länsikeskus, Turku
5 months ago
Högsåra, Finland
3.3
Pinnalla pilkistää jokin juuri alkava kukan alku. Tuoksussa tulee voimakkaasti esiin kaukaa jo banaani sekä aprikoosi. Lähempää tuttavuutta tehdessä on hieman yrttiä mukana. Mutta todella kypsän banaaninen. Maun puolella huomaa samat compot, tosin pari astetta miedommalla pykälällä. Josta myös vehnän bongaa. Suu tuntuma on hieman öljyinen. Hieman jää mielestäni vaisuksi vaikkakin jokseenkin maut tasapainossa. 🤔 Hieman Liian mehumainen tuotos.

Post author: pasi.kero@gmail.com
pasi.kero@gmail.com
6 months ago
3.2

Post author: Yorma
Yorma
@ K-Citymarket Länsikeskus, Turku
6 months ago
Högsåra, Finland
2.7
Sotkuinen ja makea vehnäolut. Ulkonäkö hyvin samea ja maku simamainen. Ei jatkoon.

Post author: Riku K
Riku K
8 months ago
Högsåra, Finland
2.5
Hennot on vaahdot. Väri tummempi kulta ja samea. Vähän ruskean sävyjä. Tuoksussa vehnää, sahtimaisuutta, mauste neilikkaa, banaania, hedelmää, aprikoosia. Aika perus Hefen tuoksut. Maku on kovin mieto ja vetinen. Tästä puuttuu se Saksalaisten esikuvien täyteläisyys. Vähän banaaninen tää on, mausteneilikkaa toki löytyy. Helppo tämä on mutta ei oikein saa mitään irti kun liian vetinen. Täyteläisyys puuttuu. Se paksu suutuntuma. Korkeintaan keskinkertainen Hefe. Ei jatkoon. Ei vikaa mutta maut puuttuvat. Toinen tämän panimon olut minkä join. Tämäkään ei vakuuta ostamaan uudestaan. Puhtaat maut tässä on silti.

Post author: Thyy
Thyy
@ K-Citymarket Länsikeskus, Turku
9 months ago
Högsåra, Finland
2.8
Olut on väriltään samea, kullankeltainen ja vaahdoton olut. Tuoksu vehnäinen, hiivainen, hivenen banaaninen. Maku on vehnäinen sekä hiivainen. Tuoreempana tämä olisi varmasti parempaa.

Post author: Batashi
Batashi
10 months ago
3.2

Post author: Markus J
Markus J
10 months ago
2.0

Post author: Jesse J
Jesse J
@ K-Citymarket Länsikeskus, Turku
11 months ago
3.9
Yllättävän hyvä kaupan panimon venhä!