Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
The Black Tooth 10.0%, Pien Brewing, Finland
5 ratings
3.5
The Black Tooth
10.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Imperial Pastry Stout with Toasted Coconut and Vanilla from Papua New Guinea. This beer was created together with our dear Pienthusiasts! The sweet chocolate and deep caramel notes from the base beer works perfectly with vanilla and coconut. We toasted the coconut only lightly to bring some toastiness, without losing the fresh coconut aroma. The vanilla from Papua New Guinea lends its beautiful caramel and floral vanilla notes to elevate this chocolaty pastry treat even further. The beer is served with very mild carbonation to showcase the thick and full body and the creamy mouthfeel. *CONTAINS LACTOSE*

Reviews

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Pien Shop & Bar
2 years ago
The Black Tooth, Finland
4.1
Kiva kookoksisuus, vähän paahdetta ja karamellia. Alkoholi täysin piilossa. Tämän jälkeen on hieno vetäytyä tipattomalle.

Post author: orson
orson
2 years ago
The Black Tooth, Finland
4.5
Nami nami kyllä maistuu. Tosi kivasti kookosta.

Post author: Lehtonen
Lehtonen
@ Pien Brewpub (CLOSED PERMANENTLY)
3 years ago
3.5
Stoutin ystävälle tämä on miellyttävä tuttavuus hillityssä mausteisuudessaan.

Post author: Niko O
Niko O
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
The Black Tooth, Finland
4.2
Noniin ja sitten se syy, miksi tulin tänne. En ole Pienen aikaisempia IS:a päässytkään maistamaan, joten tätä on päästy jo hieman odottamaan. Olut on täysin mustaa, käytännössä olemattomalla vaahdolla. Kokonaisuus on hyvin suklainen, vaniljainen, karamellinen, maltainen, kookoksinen ja aavistuksen kahvinen, täyteläisen, hyvin pehmeän hiilihappoisen ja makean rungon ympärillä. Tässä on kyllä kerta kaikkiaan potentiaalia. Runkoa on just sen verran, mitä voisin toivoakin ja vaikka paletti vaikuttaa hieman simppeliltä, niin jos tätä samaa pohjaa on käytetty tynnyröimiseen, niin lopputuloksen hienous ei voi johtua ainakaan tästä. Odotan Pieneltä hienoja asioita ainakin tältä saralta.