Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Yule M%&?!&k Bourbon Barrel Aged (2021) 14.5%, To Øl, Denmark
6 notes
3.6
Yule M%&?!&k Bourbon Barrel Aged (2021)
14.5% Imperial / Double Milk Stout
Imperial Milk Stout aged in Bourbon Barrels X-mas is here and Santa has brought some of his evil black X-mas milk. Watch out for this vicious puppy. A supertanker Imperial Milk Stout aged in Bourbon Barrels.
Vieillie en fût

Avis

Post author: Risukka
Risukka
@ DrinkOnline.eu
1 month ago
Yule M%&?!&k Bourbon Barrel Aged (2021), Denmark
3.9
Yllättävän terävä bourbon kärki, makeutta, ohutta siirappisuutta ja erittäin hennosti laktoosimaist makeutta.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Brus, Copenhagen
5 months ago
Yule M%&?!&k Bourbon Barrel Aged (2021), Denmark
4.0
Siirappinen, vaniljaa, paahteinen. Jälkimaussa vahvaa katkeroakin. Vahvat maut.

Post author: Komarzer
Komarzer
2 years ago
4.5

Post author: Mikko H
Mikko H
@ To Øl
2 years ago
Yule M%&?!&k Bourbon Barrel Aged (2021), Denmark
3.9
Veljen kanssa jako, änärit taustalla. Tuoksu on tosi makea suklainen, bourbonin myötä vaniljaa ja alkoholin tummaa hönkää. Kevyt paahteisuus taustalta. Maku on alkuun tumma suklaisen hapan, laktoosin ja maltaisuuden mämmimäinen makeus tulee päälle äkkiä. Reilut prossat puskee lämpöä poskiin ja vaniljaista aromia. Yllättävän keveä juotava näille volteille. Lopusta kevyesti kuivaavaa katkeroa ja paahteisuutta. Ihan jees makeaa mitä oli odotuksissakin,mutta odotti vähän enemmän tynnyriä ja muutenkin näin vahvalta oluelta enemmän. Taitaa olla tätä vielä itsellä pullo kotona kypsymässä.🤔

Post author: Jesse M
Jesse M
@ To Øl
2 years ago
Yule M%&?!&k Bourbon Barrel Aged (2021), Denmark
3.7
Viivakoodi vie 16,3% 2019 tai 2020 versioon. Lämpötila +12 C. Parasta ennen 10/31. Tuoksusta huomaan heti, että kypsyttelyä kaipaa. On semmosta nuorta tynnyrin hehkua. Kärkästä tammea, lakritsia, palanutta puuta, isoa nahkaisuutta ja suklaata. Bourbonia nuorehkon kärkkäästi, ei pehmeästi. Suutuntuma hunajaisen tahmaavahko ja maltillisen hapokas. Makiahko. Keskitäyteläinen runko. Maku on sitä kärkästä puumaisuutta tammisuudella ja all over the place vaniljalla. Laktoosikaan ei tahdo tätä pehmentää. Päällimmäisenä juuri semmoista palanutta puuta ja nahkaisuutta, jossa isossa osassa lakritsia. Hieman likööristä pohjaa. Kuten jo sanoin vanilja on siellä täällä ja laktoosi myös ei löydä tasapainoa. Suklaisuutta löytyy kahvisella reunuksella. Ehdottomasti kaipaa kypsyttelyä. Vähän toi Double Milk Stout ajattelu aiheuttaa pisteyttämisen vaikeutusta itellä, koska makumaailma tässä on itelle niin vahvan "Portermainen". Jos haluaa nuorta tynnyrin vaikutusta, niin tässä sen saa kokea. Myöhempää maistelua silmällä pitäen. 3,7/5.

Post author: Allu1000
Allu1000
@ To Øl
2 years ago
Yule M%&?!&k Bourbon Barrel Aged (2021), Denmark
4.4
Tahmaavaa makeutta, joka on täydellisesti balanssissa alkoholin kanssa, jota ei kovinkaan paljoa huomaa kohtuullisen korkeista prossista huolimatta. Bourbon melko vahvana ja maukkaana, varsinkin jälkimaussa. Eihän tästä voi kuin tykätä.