Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
The Wind Has No Sound 5.0%, Cloudwater Brew Co., England
13 ratings
3.5
The Wind Has No Sound
5.0% Pale Ale - New England

Reviews

Post author: RoadZombie
RoadZombie
@ K-Market Väkevänkuja
2 years ago
3.2

Post author: Aki M
Aki M
2 years ago
1.5
Olipas paikallisessa alennuksessa kaksi päivää ennen päiväystä tämä tölli. Maku on melko maanläheinen, havua ja sitrusta. Maussa keskellä myös kummallista happoa joka muistuttaa sipulia. Kyllä tästä maistaa että laatuolut on kyseessä mutta ehkä liian kauan tölkissä odottanut janoista suuta. Jo kaadettaessa vaahtosi todella rajusti mikä ei päiväys bissessä lupaa hyvää. Tuoreempana varmasti kelpo tavaraa, mutta näin päiväyksen kintailla saavuttanut ihmeellisen sivumaun. Joskus otettava uusiksi tuoreempana.

Post author: Satu
Satu
2 years ago
The Wind Has No Sound, England
4.0

Post author: Maija L
Maija L
@ K-Citymarket Palokka Jyväskylä
2 years ago
4.5
Olen havainnut, että nämä Cloudwaterin tuotteet ovat usein tosi hyviä. Näin tälläkin kertaa.

Post author: Willy
Willy
@ K-Supermarket Kampus
2 years ago
The Wind Has No Sound, England
3.5
Hyvin tasapainoinen pale ale. Jatkoon.

Post author: Knapu
Knapu
2 years ago
4.3

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Supermarket Nummenpakka
2 years ago
3.5
Sormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa samean oranssinkeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kuivan pajuisen koivunvihtaisen hedelmäiselle ja maistuu kirpeän kuusenhavuisen pajuisen pihkaisen greippisen lupsakalta. Kolme ja puoli bojoo. PE: 28/0?/22.

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
2 years ago
The Wind Has No Sound, England
4.2
Pieni kuplainen paksu vaahto. Ja pysyy esimerkillisen hyvin. Väri on paksu tumman keltainen ja erittäin samea. On kyllä hieno väri. Tuoksussa pihkaa heti, havumetsää, makeaa kypsää hedelmää, mangoa kypsänä, hapanta greippiä. Tuoksu on kyllä mahtava. Tuoksu on pureksittavan paksu. Maussa pihkaa, katkeraa havua, greippäistä katkeruutta. Humala muuten puraisee aika napakasti. Paksu suun täyttävä maku. On kyllä hyvä runko vaikka olut on 5%. Saakeli on kyllä tavaraa oluessa. Kaiken kruunaa kuiva erittäin pihkainen jälkimaku. Todella kova olut Cloudwaterilta. Tämä kunnon on nautiskelu olut.

Post author: T-ulo
T-ulo
2 years ago
3.8

Post author: Johan B
Johan B
2 years ago
The Wind Has No Sound, England
4.0
Aroma: It surely is piney and dank, but also citrusy and stone fruity. Taste: Very piney and herbal. Quite bitter. Juicy and fruity. Mango, passion fruit, grapefruit. Nice!