Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Iku-Tihku Masala Stout 7.5%, Panimo Hiisi, Finland
222 notes
3.4
Iku-Tihku Masala Stout
7.5% Stout
Débloquez l’autocollant Panimo Hiisi en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
Sade joka hetken polttaa, tihkuu korvist, mieli hohkaa ”onko mausteet kaikki tässä?” kysyy Tihku elämästä. Iku-Tihku on muistutus paremmasta. Etsi sinäkin mausteisempaa tulevaisuutta Iku-Tihkun kanssa, nauttien Masala-mausteiden ja stoutin syvästä liitosta. Nauti viilennettynä (10-12c), pataruokien tai tumman suklaan kera. Soita täysimittainen Bojack’s Theme.
IBU : 75

Avis

Post author: Primarius
Primarius
6 months ago
3.0

Post author: Olutlassi
Olutlassi
7 months ago
3.3

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Prisma Kuopio
7 months ago
Iku-Tihku Masala Stout, Finland
3.8
BB 04/23: Kevyen oranssisen ja hyvin tummanruskeaa ja sameahkoa. Hyvin vähäinen, kevyen rusehtava ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu tumman maltainen, kevyen paahteinen, makean tumman siirappinen ja suklainen sekä runsaan mausteinen ja poltteinen (chiliä, anista/fenkolia, kanelia, kaardemummaa). Maku makean ja paahteisen tumman maltainen, tupakkainen ja kahvinen, makeahkon tumman siirappinen ja suklainen, vihreän ruohoinen, selkeän mausteinen ja poltteinen (kanelia, kaardemummaa, anista/fenkolia, chiliä) sekä selkeän humalaisen katkera. Ihan hyvät ja kohtuullisen tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Runsahkon paahteinen ja mausteinen stout jääden kuitenkin hakemaan parasta tasapainoa, pehmeyttä ja juotavuutta. Nyt jää etenkin loppumaussa hieman jyrkäksi ja rungoltaan kepeäksi. Lämmetessä kuitenkin parani ja pehmeni huomattavasti. Olikin oikein hyvä!

Post author: Ville
Ville
@ Alko Asevelikylä, Vaasa
8 months ago
Iku-Tihku Masala Stout, Finland
0.8
Valitettavasti mennyt vanhaksi 23.4.2023 joten epäilen, että ei maistu täysin siltä miltä kuuluu maistua.. 🧐 ei tää nyt kauheeta kuraa oo, mutta tulee vähän kitkerä jälkimaku.

Post author: Pilsneripatu
Pilsneripatu
@ Ukkometso
9 months ago
Iku-Tihku Masala Stout, Finland
2.6

Post author: Petri L
Petri L
9 months ago
4.0

Post author: Wotanik
Wotanik
@ Alko Arkadia
9 months ago
3.6

Post author: Nokikana
Nokikana
@ Alko Lapua
10 months ago
3.0
Vaimon ostoksia. Tämä on jännän makuinen stout. Mausteinen,kävisi ihan jouluolueksi.

Post author: oipaT
oipaT
@ Alko Verkkokauppa
11 months ago
Iku-Tihku Masala Stout, Finland
3.5
Panimon keltaruutuinen korkki. Jokin sortin eläväisen kallo etiketissä; takana on tarinaa paremmasta huomisesta. Ruskea vaahto ja musta juoma. Hieman hapokss. Kuivahko kahvinen maku ensikulauksessa. Ja makuelämys säilyy jatkossakin. 4,89€.

Post author: Tuomas U
Tuomas U
@ Mullikka
11 months ago
Iku-Tihku Masala Stout, Finland
3.0
Mausteinen suhteellisen kevyt stoutti jolla ei huppu heilu liikaa. Loppumaussa hieman tummaa suklaata, mukava jälkiruokabisse.