Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Barley & rye wine 9.5%, Vehniän Runtupanimo, Finland
3 Bewertungen
Barley & rye wine
9.5% Barley Wine

Bewertungen

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
1 month ago
Barley & rye wine, Finland
3.8
Vuoden '21 lopulla pantu barley (& rye) wine kotikylältä kolmannen ja viimeisen kerran lasiin. Taitaa olla viimeinen pullo kyseistä olutta missään. On kunnossa, hyvässä kunnossa. Rusinaa ja taatelia löytyy, sekä muita kuivattuja hedelmiä. Ruis maistuu kivasti, tuoden limppua ja imelyyttä. Mallas on miellyttävästi läsnä. Katkerot ovat pehmentyneet, mutta pientä sitrusta löytyy mausta edelleen. Tässä pullossa hiilihappoja just sopivasti. Soljuva ja hiukan tahmaava olut. Rauhalliseen siemailuun juuri sopiva, luonnetta sen verran ettei toimisi nopeana lähtökaljana. Vehniän kotipanimo on hiljentynyt ainakin tilapäisesti, mutta tämän oluen juotuani en voi kuin taas kerran toivoa että intoa ja aikaa oluen tekemiseen löytyisi taas tulevaisuudessa.

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
1 year ago
Barley & rye wine, Finland
3.8
Toinen maisto. On kypsynyt vuodessa miellyttävästi. Pehmeyttä ja pyöreyttä tullut reilusti, humalan purevuus on muuntunut pehmeän maltaiseen suuntaan.

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
2 years ago
Barley & rye wine, Finland
3.6
Kuivahedelmäinen, rusinainen, limppuinen ja hiukan maltainen tuoksu. Mausta löytää kuivattuavä hedelmää, limppua ja rukiista imelyyttä. Ruis on vahvana läsnä. Hiukan hiivan kaltaista makua ja holia lopuksi. Humalan hedelmäinen puraisu tuntuu yllättävän voimakkaana. Hiilihappoja vähänlaisesti, saisi olla hiukan enemmän. Rungon sanoisin olevan keskivahva. Huulet tahmautuu sopivasti. Kovin tuore olut on vielä, ollut juomakelpoinen vasta pari viikkoa. Annetaan kypsyä ja katsotaan mitä tapahtuu. Hyvää kotipanemista.