Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Alien Coconut Abduction 11.8%, Salama Brewing Company, Finland
37 ratings
4.0
Alien Coconut Abduction
11.8% Barley Wine
Blasted out of the tank. Unclouded by conscience, remorse, or delusions of morality. Natural born bourbon barrel aged coconut serial killer. Aged for 9 months in first fill Buffalo Trace bourbon barrels and conditioned with roasted coconut.
Barrel aged

Reviews

Post author: Markku YT P
Markku YT P
22 days ago
Alien Coconut Abduction, Finland
4.0
...aivan kuin rommiviina jois, ei tää pahaa oo mutta tosi vahvaa bw-olutta. Maistelu olut. Tölkitetty 12/21...

Post author: Thyy
Thyy
@ Salama Brewing
1 year ago
Alien Coconut Abduction, Finland
4.0
Olut on väriltään tummahkonruskea ja vaahdoton olut. Tuoksu on bourbonmainen, hennon vaniljainen, kypsän hedelmäinen. Alkoholi ei tuoksu läpi. Maku on pehmeä, kypsää hedelmää, lakritsia sekä tietenkin itse bourbonia. Kookos ei juurikaan maistu mutta pehmentää hyvin makua! Oluessa on myös sopivasti maketta kun olut lämpenee tarpeeksi. Nyt on kyllä aika hyvä barley wine, petollisen hyvää tavaraa eikä alkoholi maistu läpi!

Post author: Joona A
Joona A
@ Pien Webshop
1 year ago
Alien Coconut Abduction, Finland
4.4
Mukava vaahto, tuoksussa rusinaa, kuvattua hedelmää ja mukavan pehmeää bourbonia, ei huono! Kookoskin löytyy kun hieman etsii. Maussa ensin esillä runsaasti luumua, mausteisuutta ja kookosta, sitten vahvaa katkeroa ja makeaa maltaisuutta ja siirappisuutta. Bourbon on myös esillä ja täydentää kokonaisuutta ilman liikaa dominointia. Ei lainkaan ohut tai terävä, vaan todella pehmeä, täyteläinen ja intensiivinen herkku. Aina en ole salaman ympärillä ollutta hypeä ymmärtänyt, mutta nyt on todella, todella överiä ja maukasta niin kuin pitää ollakin. Paras barley wine jota on tullut maistettua.

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
@ Pien Webshop
1 year ago
Alien Coconut Abduction, Finland
4.2
Tuoksussa tynnyritolkulla bourbonia, seuraavaksi kookosta ja sen jälkeen hiukan kuivattua hedelmää. Maku tarjoilee samaa kattausta, mutta kookos on enemmän esillä. Bourbonin ja kookoksen voittokulkua, pohjalla perinteinen hyvä barley wine. Tahmea ja imelä olut, jossa paksuus yllättää ollen aika lailla sopivalla tasolla. Bourbon ja kookos voitelee elimistöä ja makunystyröitä huolella, en pistä hanttiin. Oikein maistuva. Joku voisi sanoa tasapainoisuudesta, minulle maistuu näinkin.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
2 years ago
4.0
Ripauksenverran luonnonvaaleaa vaahtoa kirkkaan punaruskean oluen yllä joka tuoksuu makean kookoksisen tammisen makean bourbonisen maltaiselle ja maistuu makean lempeän kookoksisen maltaisen muhevalta, neljä bojoa. PE: 01.12.2023.

Post author: zepicin
zepicin
@ Salama Brewing
2 years ago
Alien Coconut Abduction, Finland
4.9
Kookos mukavasti läsnä vielä 13kk kellarin pimeydessä oltuaan. Ja onhan se bourbonkin vielä mukana…sopivasti. Onhan tämä hieno juoma. Tölkitetty 1.12.2021 Parasta ennen 1.12.2023

Post author: JaskanKaljat
JaskanKaljat
@ Pien Webshop
2 years ago
Alien Coconut Abduction, Finland
3.7
Tuoksu: Käsittämättömän paljon Bourbonia. Vaniljaisuutta ja kookoskin tulee esiin. Tummaa hedelmää ja oluen vahvuus lämmittää sieraimia. ---- Maku: Suussa on täyteläinen ja paksuhko tuntuma. Bourbon iskee myös suuhun vahvasti. Paljon tummaa hedelmää ja kookos pehmentää, sekä tuo kuohkeutta. Jos olet Bourbonin ystävä, niin rakastat tätä. Vaikket välittäisi kookoksesta, niin se ei tässä tule niin esille, että haittaisi. Itse rakastan kookosta ja jopa toivoisin sille vahvempaa roolia. Kokonaisuus on liikaa Bourbonin hallinnassa, eikä anna muille osille kuin sivuroolin. Tämän vuoksi ei yllä huippupisteille, mutta pienissä määrin nautinnollinen kokemus.

Post author: Hessu
Hessu
2 years ago
4.2

Post author: Jones
Jones
@ Pien Webshop
2 years ago
Alien Coconut Abduction, Finland
4.7
Etiketti rytyssä, mutta tuote aivan priimaa. Erittäin hyvä Barley Wine Salamalta. Tumma väri, ohut vaahto, tuoksussa tynnyriä, kaakaota, kookosta ja rusinaa. Todella pehmeä. Maussa paahtunutta kookosta ja rusinaisuutta. Makeaa maltaisuutta, siirappia ja tynnyriä. Pientä suklaisuutta taustalla. Prosentit hyvin piilossa, kookoksinen nautinto!

Post author: Jone
Jone
@ Pien Webshop
2 years ago
3.8