Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
021 Secret Agent Julius 5.7%, Northern Monk Brew Co., England
4 ratings
021 Secret Agent Julius
5.7% Milkshake IPA

Reviews

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Northern Monk Smugglers Box
2 years ago
021 Secret Agent Julius, England
3.9

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Northern Monk Smugglers Box
2 years ago
021 Secret Agent Julius, England
3.6
Patrons speciaalia mukiin. Milkshake ipa kyseessä. Tuoksussa on karkkimainen makeus, solero-appelsiini, vaniljaa, laktoosia. Tosi makeaa. Maussa on jaffalimsamainen makeus, jota ryydittää vanilja ja laktoosin makeus. Hieman esanssinen, muttei häiritsevästi. Suht runsas makeuden takia, hapotus sopiva. Jälkimaussa on pikkuhiljaa kuivattavaa greippisyyttä ja hitusen vaniljaa yhä. Alkuun vähän säikäytti että on liian ällömakeaa ja esanssista,mutta ihan nautittava tämä silti on. Varsinkin jälkimaussa kuivaavaa humalointi pelastaa paljon 😬🙏

Post author: Yung Goupil
Yung Goupil
2 years ago
021 Secret Agent Julius, England
4.0
On finit chez Nothern Monk avec cette Milkshake IPA à la robe trouble jaune foncée crémeuse. En bouche, l'amertume typique de l'IPA est contrebalancée par l'apport vanillé et lacté type "milkshake" dans une texture épaisse. Le résultat se rapproche d'un véritable Danao aux notes résineuses : Amerisant et Gourmand. J'aime beaucoup !

Post author: orson
orson
@ Northern Monk Smugglers Box
2 years ago
021 Secret Agent Julius, England
3.8
Huh, no on milkshakea! Tosi makea heti alkuun. Kai se on tuo maitosokeri, joka tässä dominoi. Vaniljaa, appelsiinia, mutta myös humalapellettejä on sekä tuoksussa, että maussa. Yllättävän paljon humalia isketty tämän tyylin olueen. Kivan ryhdikäs ja pehmeä. Vähän liikaa tuota makeutta ja se peittää muut tässä. Taustalla kurkkii koko ajan jäätävä määrä humalapellettejä, joiden toivoisi pääsevän enemmän esille. Aina kun saa noista humalista kiinni, yleensä jälkimaussa niin tämä paranee heti.