Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Shiny 8.0%, Fuerst Wiacek, Germany
6 notes
3.5
Shiny
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
DIPA – Dry hopped with Galaxy, Mosaic, & Sabro. Collab with Maltgarden and Pinta.

Avis

Post author: BeerMatt
BeerMatt
@ The Boiler Room
2 years ago
Shiny, Germany
3.5

Post author: Nicolas L
Nicolas L
2 years ago
4.2

Post author: keijoking
keijoking
@ Zinc Craft Bar
2 years ago
Shiny, Germany
3.5
Kuohkea 2 sormen paksuinen vaahto sameassa kellertävässä, virkistävä ja kuivaavassa oluessa. Hedelmäinen ja makea sekä citruksinen. Hedelmäinen, humalainen ja sitrusmainen.

Post author: Decrausaz L.
Decrausaz L.
@ La Mise en Bière
2 years ago
4.1
Bière jaune claire, mousse légère avec dépôt sur le verre. Au nez, on sent des notes fruitées et résineuses. Sous le palais, la bière est houblonnée. L’amertume est moyenne, l’acidité légère et l’alcool moyen. Les notes tropicales font penser passion et la coco, des notes résineuses. Au final, une excellente bière.

Post author: Esa J
Esa J
@ Piwne Mosty
2 years ago
Shiny, Germany
3.7
Hyviä uutisia tänään, joten oluellahan sitä juhlistetaan! Uutisista lisää sitten myöhemmin. Uusi olut Pintissä. 0,44l tölkki Spiegelaun IPA-lasista. Tasan kuukauden ikäinen. Tummahko keltainen olut. Täysin hazy lähes maitoinen. Valkea vaahtokukka. Aika voimakkaan yrttinen ja appelsiininen tuoksu. Sabrohan se siellä taitaa olla. Keskivoimakkaat hiilihapot. Suutuntuma on paksu ja jauhoinen, oikein miellyttävä. Maku on kuivempi kuin odotin. Kuivaa ruohoa, yrttejä ja katkeraa greippiä. Hieman makeahkoa appelsiinia ja kirpakkaa sitruunaa. Hop burnia löytyy jonkin verran. Kuivaa heinää ja vaaleaa mallasta, ehkä pikkuisen keksiä ja karamellia. Kukkaisuutta ja lisää yrttisyyttä loppua kohden. Jälkimaku on kuivan katkeroinen, yllättävänkin katkeraa. Hieman greippiä ja ruohoa mukana. Ihan jees, vähän turhankin kuiva ajoittain. Siihen vielä kihelmöivää hop burnia päälle ja suu menee mutruun. Tuoreelta maistuu ja laadukas on, ei vain omaan palettiin paras.