Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
OJ Run 8.6%, Narrow Gauge Brewing Company, United States
6 ratings
3.5
OJ Run
8.6% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: orson
orson
@ Pien Webshop
1 month ago
OJ Run, United States
3.9
Advent Calendar 2022 #19 Canned 22/8/22, so bit old for a hoppy beer. Quite dry, balanced, grapefruity, herbal, slightly piney and floral. This is already a bit old, but still quality beer. Works well with Cheddar. ___________ Aika kuiva, ryhdikäs, greippinen, yrttinen, hieman havuinen ja kukkainen. Hieman iäkkään oloinen tämä on jo, mutta oikein laadukas ja ryhdikäs kuitenkin. Tölkitetty 22/8/22. Kivasti toimi juuston kanssa.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
2 months ago
4.0
Olutthuasist Joulukalenteri luukku 19: näftinsormenleveydenverran luonnonvaaleaa samettista vaahtoa samean oranssinkeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän kukkaisen kauraisan lepposalta ja maistuu makean rapsakan pajuisen greippisen hedelmäiselle, kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: ei ol, purkitettu: 08/22/22.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
2 months ago
OJ Run, United States
3.9
Halo Anniversary Editioinia ja olutta. Tällä ikää jo 3 kk. ULKOASULTAAN olut on sameaa Jaffankeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on kividelmäinen, kevyen sitruksinen ja kukkainen. MAKU on hedelmäinen. Persikkainen, passionhedelmäinen, ananaksinen ja greippinen. Jälkimaussa dänkkiä humalaöljyä. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja keskiasteisesti- hapotettu. Hyvä NEDIPA.

Post author: Anthony Beerdead
Anthony Beerdead
1 year ago
OJ Run, United States
3.8

Post author: Saka
Saka
@ Mikkeller Webshop
1 year ago
OJ Run, United States
4.0
Karhea ruohoinen hedelmä😛

Post author: orson
orson
@ Hoptimaal
1 year ago
OJ Run, United States
3.9
Hmmm taitaa tässä olla humalista Galaxya runsaiten. On aika kuiva, runsas, greippinen, yrttinen, hieman havuinen ja karvas. Ei ihan omaan makuhermoon parhaiten osuva, mutta oikein laadukas ja ryhdikäs kuitenkin.