Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dangerous 10.0%, Birrificio Della Granda, Italy
31 arviota
3.7
Dangerous
10.0% Imperial Stout
Abbiamo deciso di rappresentare questa birra attraverso un animale assolutamente affascinante: la Volverina. Esatto, l’animale che ha dato ispirazione per il celebre personaggio dei fumetti. Così come la Volverina, questa birra è indipendente e unica. Vincitrice della medaglia d’oro nella propria categoria al Brussels Beer Challenge 2020.

Arviot

Post author: Jonas M
Jonas M
@ ØK-Brew
22 days ago
Dangerous, Italy
3.7

Post author: bburze
bburze
2 months ago
3.5

Post author: Isma hell
Isma hell
@ Board Games And Beers
3 months ago
Dangerous, Italy
4.0
Chocolat lait et grasse

Post author: Zeco1010
Zeco1010
4 months ago
4.0

Post author: Jesse A
Jesse A
5 months ago
3.0
Tuhti ja tumma imperial stout. Tuoksu on paahteinen. Kuiva, täyteläinen, kitkerä ja paahteinen. Alkoholi maistuu vähän liiaksi läpi, johtunee makeuden puutteesta. Tummasuklainen jälkimaku.

Post author: Juski
Juski
@ To Øl
5 months ago
Dangerous, Italy
3.6
Monesti, kun yhden tumman hörppää niin tekee mieli hörpätä toinen tumma 🤔 Ja asiasta kolmanteen, tässä justiin bongasin ensimmäisen teaserin Fallout-sarjasta ja eipä tuo ollenkaan pöllömmältä vaikuttanut! Ehkä jopa lupauksia herättävä... Noh, nähtäväksi jää jaksaako sarja kantaa nimeä. Olut ehkä sinällään hitusen kevyt. Kuivahko, melko kahvinen, paahteinen. Turhan kitkerä jälkimaku. Hiukan tummaa suklaata. Ei huono, mutta ei sytyttänyt ihan täpöllä.

Post author: Solerots
Solerots
5 months ago
4.0

Post author: Lucidö
Lucidö
6 months ago
Dangerous, Italy
4.0

Post author: Rosvo
Rosvo
@ Addicted2Craftbeer
6 months ago
Dangerous, Italy
3.1
Vahvasti paahteinen, ei kovinkaan makea, tummaa suklaata, tuhtia kahvia reilusti. Vähän vetinen olemus ja loppumaku vähän kääntyy karvaaksi. Omaan makuun ei oikein lähde, vaikka nimenomaan imperiaalit on lemppareita. Helppo juoda, muttei tarjoa missää kohtaa WAU efektiä.

Post author: Fabio M
Fabio M
6 months ago
4.0