Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Miodowe Korzenne 5.7%, Browar Łomża (Van Pur), Poland
5 ratings
3.3
Miodowe Korzenne
5.7% Spiced Beer

Reviews

Post author: Guillaume Hirtz
Guillaume Hirtz
3 months ago
3.3
Bonne blonde avec un bon goût de miel ce qui donne un côté fleuri et sucré. Peut être un peu trop sucré mais une petite rondeur sympathique.

Post author: Sam K
Sam K
6 months ago
Miodowe Korzenne, Poland
4.9
This is a completely different level. Like a christmassy honey lager. The only way you can get it is by buying two regular honey łomża's. Totally worth it though as I love honey łomża.

Post author: UppaTsaari
UppaTsaari
2 years ago
2.0
Phuh... Yleensä Łomżan pelkkä nimi riittää takaamaan etulyöntiaseman muihin maansa (tai mihin tahansa) panimoihin, mutta nytpä tuli tämäkin koettua. Vaikka kuinka piti kylmässä ennen juomista niin liika on liikaa. Tässä tapauksessa makeaa. Arvostan kyllä etenkin hunajaisissa oluissa että maistuvat makealta ja nimenomaan hunajalta ja siinä Puolan panimot ovat osanneet asiansa jo silloin kuin suomalainen Karhu oli vasta pieni tilkka emosammionsa kohdussa. Vaan suuhteeton makeus liian vähäisellä hapokkuudella ei tuota itselle toivottua tulosta. Lähes mehumaisen pehmeä imelyys jää varsin tasapainottomaksi. Jos kyseessä olisi vaikka puolikas pulloa niin voisi vielä käydä jälkiruokapiwona, mutta harmikseni joudun jättämään tästedes kyseisen tuotteen hyllyyn. Sori Łomża. Mutta älä sure, on sinulla vielä Jasne ja Mocne, ja niillä kelpaa rehvastella!🍻