Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Remains 11.0%, Panimoyhtiö Tuju, Finland
45 ratings
3.8
Remains
11.0% Barley Wine
Pieni osa enkeleille ja kaikki mitä jäljelle jää on tässä. Konjakkitynnyrissä kahdeksan kuukautta maustunut barley wine on imenyt itseensä kaiken tarvittavan säilyttäen samalla oman luonteenomaisuutensa. Remains on pehmeän aromikas ja täyteläisen maltaisen lämmittävä olut, joka tasapainoilee toffeemaisen makeuden, kuivahedelmien, viipyilevän rusinaisuuden, konjakkisuuden ja tynnyrin luoman kuivuuden kanssa.
Barrel aged

Reviews

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Fat Lizard Helsinki City
2 months ago
Remains, Finland
4.0
Mahonkinen väri ja ilman sakkaa melko kirkas. Marjaisan puiseva tuoksu puolukalla. Pehmeän imelä ja maltaisen puiseva kärki. Runkoon hapokasta marjaisuutta tammisella tatsilla. Hyvin vahva metsäinen tatsi tässä kyllä on! Ei ehkä kerinnyt avautua kunnolla tässä 10 min aikana mitä jäi tälle perheen ollessa kiireessä siirtyä eteen päin.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Pien Webshop
5 months ago
4.3
Utuinen punaruskea. 2-3mm reunus, tosi kevyet haituvat. Punaviiniä ja konjakkia. Maltaat nousevat pehmeinä ja puhtaina. Viinin ja konjakin leikki. Tosi v***n pehmeä. Vahva puu. Tämä on hyvä BW!

Post author: Miikka K
Miikka K
@ Olutravintola Pikkulintu Myyrmäki
7 months ago
Remains, Finland
4.1
Tuoksuu kirpeältä. Maistuu toffeelta ja voimakkaasti konjakilta. Polttelee keskellä kitalakea, muutenkin vähän mono. Kannattaa lämmitellä, jääkaappikylmänä menee paljon ohi. Enpä mä osaa mitenkään fiilistellä eri sävyjä. Tykkään makeammista barley wineista.

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
9 months ago
Remains, Finland
4.5
Tämä on hyvä. Tuoksussa rusinaa ja kevyttä konjakkia. Maut eivät ole niin selkeitä vaan blendautuvat toisiinsa. Löytyy rusinaa, hunajaa, toffeet ja karamellisoitunut. 2/2021

Post author: Jokinen
Jokinen
@ Alko Verkkokauppa
9 months ago
Remains, Finland
4.0
3000. Bisse pinttiin. . Kaunis tumman kuparin värinen olut, jossa vaahtoa ei ole nimeksikään. Tuoksussa terävää alkoholimaisuutta, makeaa luumuisuutta ja tammista tynnyriä. Suutuntuma on pehmeä hapoton ja yllättävän ohut. Maussa makeaa luumuisuutta, siirappisuutta ja karamellisuutta. Maltaisuutta, leipäisyyttä ja viljaisuutta. Vaniljaisuutta, tammisuutta ja terävää alkoholimaisuutta, sekä mietoa konjakkimaisuutta. . Täyteläinen olut, jossa alkoholi on vahvasti läsnä. Makua on reilusti, mutta se katoaa nopeasti nieltyä. Mutta alkoholimaisuus palaa pian takaisin poskiin kipristelemään. Onhan tämä todella maukas olut, mutta jälkimaku jää lähes tyystin uupumaan. Mallasrunko on todella tanakka, eikä alkoholikaan jää mitenkään piiloon.

Post author: zepicin
zepicin
@ Panimoyhtiö Tuju Myymälä
1 year ago
Remains, Finland
4.9
Konjakin tuoksu vaimentunut hieman noin vuoden ja 4,5kk kellarissaoloaikana, mutta reilu tynnyröinti tuntuu ja maistuu. Vienon pehmeä tammisuus, aavistuksen omaisella konjakilla höystettynä. Pehmeä jälkimaku. Alkoholihan ei alunperinkään tuntunut/maistunut, nyt ei edes sitä…mutta on se sinne piilotettu… Pullotettu 2/2021 Parasta ennen: Ei merkintää.

Post author: Thegirlandcraftbeer
Thegirlandcraftbeer
1 year ago
3.0

Post author: Sfääri
Sfääri
1 year ago
3.6

Post author: JarIPA
JarIPA
@ Panimoyhtiö Tuju Myymälä
1 year ago
Remains, Finland
4.0
Mämmiä maussa. Mallasta kovasti. Ja maistuu se konjakkikin. Prosentit ei kyllä maistu.

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Panimoyhtiö Tuju Myymälä
1 year ago
Remains, Finland
4.5
Uuden vuoden illan tastingien viimeinen olunen Tuoksusta tulee esiin meukowin musta kissa sekä makea maltaisuus. Konjakkimaista maltaisuutta, hedelmällisyyttä sekä rusinaisuutta tulee alkuun pehmeästi. Suullisen edetessä makeahko toffee rupeaa pehmentää mahtavasti konjakin makua ja samalla nostaa esiin itsensä. Jälkimakuna ottaa taas hienoisen ylivallan konjakki ja taustalle jää rusinainen maltaisuus yhdessä toisaalta hedelmällisyyden kanssa. Erillaista hedelmällisyyttä kuin IPOISSA. Todella pehmeä oloinen ja vaikka konjakin makua riittää niin ei kuitenkaan vedä övereitä ja ole sitä pelkäästään. Loistava nautiskelu olut ja tän tyylin oluista top 2 mitä olen nauttinut. Kyllä 🇫🇮 osaa myös nämä oluet. PP 2/2021 PE 15.2.2026 Samalla tää olut on näköjään mun 1400 olunen. 🍺🎉