Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Barrel Aged Serie No.31 (Terra Incognita Ardmore Barrel Aged) 12.0%, Bronckhorster Brewing Company, Netherlands
3 ratings
Barrel Aged Serie No.31 (Terra Incognita Ardmore Barrel Aged)
12.0% Barley Wine
Barrel aged

Reviews

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
2 years ago
Barrel Aged Serie No.31 (Terra Incognita Ardmore Barrel Aged), Netherlands
3.7
Taateleiden makeus peitti alleen aikalailla kaiken muun. Hyvänmakuinen, mutta kovin tylsä kokonaisuus tuon ylimakeuden vuoksi.

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
2 years ago
Barrel Aged Serie No.31 (Terra Incognita Ardmore Barrel Aged), Netherlands
3.9
Remontointi tältä päivää ohi ja sieraimet pesty, joten nuuskimaan. Tuoksussa on tuhtia kuivahedelmäisyyttä joka yhdessä wiski tynnyrin kanssa luo hieman happamanoloisen kokonaisuuden, voi se tosin johtua mustikoistakin. Maussa saman oloisuutta, tosin ilman happamuutta. Passion pippuri ilmeisesti antaa kanelin makua alkupuolelle ja jälkimakuun lisäksi pientä pippurisuutta. Runko kuitenkin rakentuu taateleiden(makeuden) ja wiski tynnyrin varaan. Sanoisin, että hieman haastava juoma, mutta puolikkaan jälkeen aloin kuitenkin tykästyä.

Post author: Jari J
Jari J
@ Beerdome
2 years ago
Barrel Aged Serie No.31 (Terra Incognita Ardmore Barrel Aged), Netherlands
3.1
Jälleen uusi olut Pinttiin. Maanantai-illan yömyssynä toimikoon. Paksua, punaruskeaa olutta. Mieto ja melko nopea vaahto: 3,5/5 Tähän olueen on tungettu vähän kaikkea. Pullon mukaan "dates, rosehips, blueberries & passionpeppers" tähän päälle viskitynnyreissä kypsytys, joten tuoksu on melko sekava. Ensimmäisellä nuuhkaisulla käyneen hedelmäinen. Paljon mallasta myös: 3/5 Suussa paksuhko, vähä-hiilihappoinen. Alkoholi lämmittää sopivasti: 3,25/5 Maku on tuoksun tapaan sekava, mutta loppujen lopuksi ei maistu juuri miltään muulta kuin jäännössokerin makeudelta ja vähän viskiltä: 9/15 Ei nyt ihan aukene tämäkään olut. Tasapaksua suoritusta alusta loppuun. Ja vaikka tässä paljon kaikkea onkin, niin olut ei loppupeleissä tarjoa juuri mitään... Paitsi makeutta ja alkoholisuutta: 12/20 =30,75/50