Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Peklaż 7.0%, Ziemia Obiecana, Poland
4 Bewertungen
Peklaż
7.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Bewertungen

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
2 years ago
Peklaż, Poland
3.7
Raikas, kuivemman puoleinen hazy dipa. Tuoksu hämää hienoisella makeudellaan, vehnää ja ananasta. Maku on hyvin kuiva ja voimakkaasti humaloitu. Jälkimaku on kuivahko mutta nektariinin hedelmäisyyttä myös löytyy seasta.

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
2 years ago
Peklaż, Poland
3.5
3 sormen paksuinen kuohkea vaahto keltaisessa sameassa, virkistävässä ja poreilevassa oluessa. Vain hieman katkeroo ja suolaisuutta löytyy myös. Hedelmäisyyttä, havupuun neulasia kylläkin. Humalina: Moutere ja Strata. Raikas.

Post author: Esa J
Esa J
@ Piwne Mosty
2 years ago
Peklaż, Poland
3.7
Ei löytynyt suomalaista olutta kaapista 😳 nappasin kuitenkin itsenäisyyspäivän kunniaksi sinivalkoisella etiketillä olevan puolalaisen oluen. Hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 0,5l tölkki Spiegelaun IPA-lasista. Tölkitetty lokakuun 24. Samea keltainen olut, hieman oranssiin vivahtava. Valkea vaahto. Tuoksu on yllättävän kirpeän sitruunainen ja makean mangoinen. Hieman matalahkot hiilihapot. Suutuntuma on kermainen ja kohtalaisen paksu. Makea mango löytyy mausta heti kärkeen. Ylikypsää ananasta ja pehmeää persikkaa. Kevyesti kirpeää sitruunaa ja katkeraa greippiä. Heinää, olkea ja vaaleaa keksiä. Jotenkin vedellä jatketun oloiset maut, ei kunnon huippuja. Kokonaisuus on makean puoleinen. Loppumaku on ruohoinen ja sitruunainen, kevyellä katkeruudella. Vähän jää maut piippuun, siksi ei yllä parhaiden joukkoon. Ihan passeli kuitenkin.

Post author: Jampe
Jampe
3 years ago
3.9