Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pestilence 4.9%, Panimoyhtiö Tuju, Finland
40 notes
3.7
Pestilence
4.9% Grisette
Tervetuloa jälleen uusimman ja salaperäisen Wild Barrel Series -tuotteen pariin! Pestilence 4,9% on sekoite eri-ikäisistä griseteistä ja saisoneista, joita on tynnyrikypsytetty 12 - 20 kuukautta Chardonnay -tynnyreissä yhdessä brettanomyces -villihiivakantojen sekä maitohappoa tuottavien bakteerien kanssa. Olutta on kypsytetty pitkään metsämustikoiden kanssa, jolloin lopputulemana on saatu villiä ja hapanta marjaisuutta, tynnyrien tuomaa tanniinisuutta sekä huomattavasti prosenttejaan isompi kokemus. Huomioithan, että tässä oluessa on kypsyttelypotentiaalia, joten oikein säilytettynä tämä olut säilyy ja kehittyy vielä useamman vuoden ajan.

Avis

Post author: Ape
Ape
1 year ago
4.3
Voitin tämän pullon olutvisassa! 5/5 meni tieto. Tämä olut oli oikein hyvää!

Post author: Vindos
Vindos
1 year ago
2.9

Post author: Jarno T
Jarno T
@ Panimoyhtiö Tuju Myymälä
2 years ago
Pestilence, Finland
3.0
Kuuluukohan tää lintusarjaan, kun on grisette ja alta viiden prosentin. Väri on kaunis ja maku on hento, jälkimakuna suuhun jää viipyilemään hieman marjaista mehuisuutta. Toisaalta näin prosenteiltaan mietona oluena oikein onnistunut. Ihan mukava ja tasapainoinen.

Post author: Haage79
Haage79
@ K-Citymarket Kupittaa Turku
2 years ago
Pestilence, Finland
3.0
Nyt on kyllä erikoinen olut. Oikein makujen kavalkadi. En oikein osaa sanoa nyt mitään. Jotenkin maistuu sour oluelle ja jotenkin samalla vehnäoluelle. Hyvä hapokkuus ja jotenkin hedelmäinen maku. Outo olut🤣🤣 Kannattaa testata jos vastaan tulee.

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Panimoyhtiö Tuju Myymälä
2 years ago
Pestilence, Finland
4.0
Juhannus kokon kunniaksi. Marjaisa, viinimäinen sekä hieman hapan on tuoksu tässä olusessa. Marjaisan viinimäinen viinimäisellä hapokkuudella sekä hieman hapan elementti ja pientä tammisuutta löytyy myös. Niin tämä on maku tässä oluessa. Hyvä vaihtoehto punaviinille sanoisin. Hyvää juhannusta. PP 6/21

Post author: Paukku S
Paukku S
@ Juova Hanahuone
2 years ago
3.8
Jännä, mutta oikein mieleinen ja hedelmäinen.

Post author: orson
orson
@ Juova Hanahuone
2 years ago
Pestilence, Finland
4.0
Tuoksussa tynnyriä, tallimaisuutta, marjaisuutta ja viinimäisyyttä. Suutuntuma hiilihappoinen, kevyt, raikas, mehuinen ja pehmeä. Oikein miellyttävä. Maussa happamuutta, tammitynnyriä, tanniineja, tallimaisuutta, marjaisuutta ja mustikkaa. Jälkimaku aika kuiva ja nopeasti häviävä. Kyllä tässä vähän huomaa että kyseessä on alle vitonen. Varmasti olisi intensiivisempi, jos olisi enemmän prosentteja. Oikein hyvä kyllä näinkin.

Post author: Piuh02
Piuh02
@ Praha
2 years ago
Pestilence, Finland
2.5
Sadly I don't like wine and this tastes like red wine. This is just my experience so take it with grain of salt.

Post author: Jukka-Pekka P
Jukka-Pekka P
2 years ago
Pestilence, Finland
3.5

Post author: Päivi K
Päivi K
@ Olutravintola Oljenkorsi
2 years ago
Pestilence, Finland
3.4