Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Big Worster 15.4%, Mikkeller, Denmark
61 notes
3.0
Big Worster
15.4% Barley Wine

Avis

Post author: Junde
Junde
@ Mikkeller Viru
2 months ago
4.8

Post author: Jesper Heby
Jesper Heby
5 months ago
4.5

Post author: Hege
Hege
@ Mikkeller Webshop
1 year ago
Big Worster, Denmark
3.3
25.4.2019 pullotettu. Makea, maltainen, hedelmäinen ja rusinainen olut. Keskitäyteläinen ja kevyen hiilihappoinen. Kohtalaisen haastava. Ajattelin että kypsyttely olisi vienyt makeutta pois, mutta näköjään näin ei ole käynyt. Olisi pitänyt vissiin kypsytellä vielä pidempään. Alkoholi on hyvin piilossa. Se ei häiritse, mutta makeus aiheuttaa välillä pienimuotoisia puistatuksia. Aika verkkaiseen tahtiin joutuu juomaan. Ei tämä pahaa ole, mutta kuten sanoin, haastavaa.

Post author: Mr Kasteel
Mr Kasteel
1 year ago
5.0
Pari vuotta ollut säilössä mutta nyt teki mieli jotain hyvää. Tuoksu aika mieto mutta jo ensimmäinen suullinen vei tajun. Makea mutta ei edes överisiiirappia mistä myös pidän vaan omenamehuisen makea. Luumuisuutta, marmelaadia mutta ei takerru huuliin. 15 volttia on hävinnyt jonnekin tajun mukana. Sahtimaiset hapot niin kuin tyyliin kuuluu. Ihana olut, eikä se ollut edes yllätys. Tätä otan autiolle saarelle.

Post author: Kuokkanen M
Kuokkanen M
@ Alus Celle
2 years ago
Big Worster, Denmark
3.5
Very strong, very sweet and rich. This is like eating some kind of fancy cake. Quite an experience but maybe too sweet in the end.

Post author: Ville K
Ville K
@ Mikkeller Beermail Box
3 years ago
3.5
Kuivahedelmäinen, makea, tasapainoinen, aromikas ja sopivan hapokas iso Barley Wine. Ulkonäkö on tyylikäs! Kirkas ja juuri sopivan vaalean ruskea olut. Tuoksu on kuivahedelmäinen ja ehkä jonkin verran mausteinen ja esim. aprikoosinen. Maussa on näitä samoja tekijöitä. Isosti!! Alkoholia on reilusti, mutta se ei puske liikaa läpi. Mikkellerin kuukausitilauksen tuote.

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Big Worster, Denmark
4.0
2015 vintage.

Post author: Pyry K
Pyry K
3 years ago
3.0

Post author: ClaudiusTJ
ClaudiusTJ
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.7

Post author: Antonio A
Antonio A
@ Exotic World
3 years ago
Big Worster, Denmark
3.8