Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Milo's Phoenix 6.8%, Tilted Barn Brewery, United States
8 notes
3.5
Milo's Phoenix
6.8% India Pale Ale
Fruity, hazy, and juicy with notes of passion fruit, peach, and citrus rinds.

Avis

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
7 months ago
4.0
Sormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa samean oranssinkeltaisen valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu mehuisan kepeän hedelmäisen sekametelisoppaisen lupsakalta ja maistuu kepeän rapsakan pajuisen greippisen pihkaisen kuusenhavuisen lakritsisen muikealle kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: ei ol, tölkitetty: 04/04/23 RAISE THE BARN.

Post author: Mallasrotta
Mallasrotta
@ Pien Webshop
9 months ago
Milo's Phoenix, United States
3.7
Nyt oli omaan makuun hyvin maistuva hedelmäinen ipa.

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Hophaus Kuopio
9 months ago
Milo's Phoenix, United States
4.1
Miellyttävä ja maistuva olut. Uusi tuttavuus tämä panimo itselleni. Jotenkin hienoista vetisyyttä puskee ja sen myötä puskee hitusen kitkeryyttä makuun. Maussa ois ollut lupaus loistavasta oluesta.

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
9 months ago
Milo's Phoenix, United States
3.0
Syvän ja kevyen maitomaisen keltaista ja sameaa. Runsahko ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu runsaan, makean ja karkkimaisen trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa, guavaa, papaijaa) ja kukkaisen aromaattinen. Maku makean, runsaan ja hieman keknotekoisen trooppisen hedelmäinen (ananasta, persikkaa, guavaa, papaijaa), runsaan kukkaisen ja pesuainemaisen aromaattinen, vihreän lehtinen, kitkerähkön greippinen ja pihkainen, kepeän ja pehmeän vaalean maltainen sekä topakan humalaisen katkera. Osin hyvät ja tasapainoiset, mutta myös hyvin keinotekoiset ja parfyyrimäiset maut. Kuin pesuainehyllyä nuolisi. Suutuntuma on keskitäyteläinen, pehmeähkö ja kuivakka. Rungoltaan ja pohjaltaan oikein maukas ja miellyttävä olut, mutta tuo todella runsas ja keinotekoisen oloinen kukkaisuus ja parfyyrimäisyys lähes pilaavat koko oluen. Ei kuitenkaan täysin juomakelvotonta.

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
9 months ago
Milo's Phoenix, United States
3.9
Massive amounts of tropical fruits in the taste. So clearly that I think they had been added to this. They don't seem like hop flavours. Peach, apricot, tangerine, grapefruit... However, a very nice dry, soft and fluffy IPA. Aftertaste is dry, smooth and grapefruity. Todella selvästi maussa trooppisia hedelmiä, jopa niin selvästi että ihan kun niitä olisi tähän lisätty. Eivät tunnu täysin humalien aikaan saannoksilta. Tässä on persikkaa, aprikoosia, mandariinia ja greippiä. Kuitenkin aika kiva kuiva, pehmeä ja kuohkea IPA. Jälkimaku kivan pehmeä, kuiva ja siinä on greippiä.

Post author: Valtteri Koo
Valtteri Koo
@ Hophaus Kuopio
9 months ago
4.0
Herkullisen hedelmäinen IPA. Tähän on hyvä päättää tämä ilta.

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
1 year ago
3.8

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
@ Tapfield
3 years ago
Milo's Phoenix, United States
4.2
Très smooth à boire comme du petit lait.