Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brokilde Winter 8.5%, To Øl, Denmark
99 notes
3.4
Brokilde Winter
8.5% Tripel
Nothing cuts through the winter frost better than a Belgian Tripel; warming you head to toe, enjoying all the spices balance beautifully with the sweet, malty backbone of the ale.

Avis

Post author: Simqpa
Simqpa
@ Kuja Beer Shop & Bar
6 months ago
Brokilde Winter, Denmark
3.7
Luulin etten tykkäisi, mutta tykkäsin!

Post author: bburze
bburze
7 months ago
3.5

Post author: Magnus P
Magnus P
9 months ago
4.0

Post author: Juski
Juski
@ To Øl
10 months ago
Brokilde Winter, Denmark
3.5
Päivän kolmas Brokilde-sarjan olut. Mitäpä sitä vaihtamaan teemaa kesken kaiken. Hieman kevyenlainen tripel tämä on, mutta se ei tee tästä ollenkaan huonoa olutta. Banaania, neilikkaa ja muuta näille tyypillistä mausteisuutta. Kuivahedelmäinen. Makeahko. Aavistus happamuutta. Semi pehmeä. Saisi omaan makuun olla hivenen tymäkämpi ja tiukempi.

Post author: Mikko H
Mikko H
@ To Øl
1 year ago
Brokilde Winter, Denmark
4.0
Kakkoslaskettelupäivän after ski. Tuoksultaan hyvin belgialainen, tripelin mausteisuutta (onko kardemummaa tai neilikkaa tms.) Makean hunajaista maltaisuutta. Maku on alkuun hunajaisen makea, tosi pehmeä maltaisuus, kuin sahtia 😋 mausteisuus tulee mukaan kivasti,eikä jyrää liikaa. Jälkimakua kohti kuivattavaa katkeroa sopivasti mutta makeahkon hunajainen on myös jälkimaku. Voltit lämmittää mutta ei maistu yhtään. Tosi kiva olut tähän väliin, superhelppo ja maukas. To Öl tästäkin klassikkotyylistä tehnyt tällaisen kivasti vähän modernimman version 😋👌

Post author: Eerost
Eerost
@ Craft Beer Helsinki Wanha Satama 2023
1 year ago
Brokilde Winter, Denmark
3.0

Post author: Nakki
Nakki
1 year ago
3.5

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
1 year ago
Brokilde Winter, Denmark
3.8
Kevyen oranssisen ruskeaa ja sameahkoa. Runsahko ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean maltainen, kevyen viljainen, tunkkaisen ja makean aprikoosinen. Maku makean maltainen, kepeän viljainen, makeahkon ja tunkkaisen aprikoosinen, hieman hapahko(?), belgihiivaisen aromaattinen sekä hyvin maltillisen humalaisen katkera. Ihan hyvät, mutta samalla hieman oudot maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja pehmeähkö. Muuten hyvä, mutta oudon hapan makumaailma. Toisaalta raikas ja helposti juotava, mutta lopulta ei lainkaan tyylin mukainen olut. Vähän kuin tripelin ja flanders redin sekoitus.

Post author: Jarno T
Jarno T
@ Bar Dom
1 year ago
3.5
Aijai, tiskin takaa suositukset menee nappiin tämänkin kohdalta. Kivan raikas, mukavasti makua ja miellyttävä makumaailma.

Post author: Kinnune
Kinnune
@ Hophaus Kuopio
1 year ago
Brokilde Winter, Denmark
4.2
Maistelusetti 3/5. Kivan hedelmäisen mausteinen tuoksu, mutta ihan en saa kiinni että mitä se on. Sama jatkuu maussakin, makean pistävää ja hieman mausteista hedelmää. Sellainen vaalean glögin suuntainen, mutta enempi hedelmäinen. Erittäin toimiva setti ja positiivinen yllätys.