Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hop Attack 8.0%, Browar PINTA, Poland
15 arviota
3.6
Hop Attack
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Arviot

Post author: Kapteeni Suurleuka
Kapteeni Suurleuka
@ Koht/Moonshine Bar Tallinn
2 years ago
Hop Attack, Poland
3.9
Kyllä puolas osataan. Mukavan vahva mutta pehmyt ja maukas vetokalja. Kivaa humalaa ja pehmeyttä ja samalla meinaa ottaa otteen. Kyl se toimii.

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Piwne Mosty
2 years ago
Hop Attack, Poland
3.5
Tuoksu on hyvin ruohomainen ja hedelmäinen kun tämä mega collab sihahtaa auki. Lasiin kaatuu hieman samean keltainen olut, vaahto olematon ja silti niin nopea. Hop attack on sinällään hieman harhaan johtava. Makuaistini kimppuun hyökkää enemmän hedelmäisyys ja makeus kuin humalat. Maussa mukana yllättävän paljon makeutta, ananasta, appelsiinia, sitrusta, persikkaa, katkeroisuutta sekä greippiä. Jälkimaussa hapokkuutta, hedelmäisyyttä, aprikoosia, hieman katkeroisuutta sekä humalaisuutta. Dipa Puolasta joka on ns perus settiä. Kyllähän tässä on monta itsellekin tutuksi ja hyväksi havaittua panimoa mukana 👍

Post author: Tero M
Tero M
@ Piwne Mosty
2 years ago
Hop Attack, Poland
4.0
Vahvasti humaloitu ja samalla raikas. Ananasta, mangoa, appelsiinia ja muita hedelmiä.

Post author: Slope
Slope
3 years ago
3.7

Post author: Esa J
Esa J
@ Piwne Mosty
3 years ago
Hop Attack, Poland
3.7
Flunssassa ei tuu olusia maisteltua, sama tyhjentää backlogia siis. Kolmentoista panimon megacollab. 0,5l tölkki Spiegelaun IPA-lasista. Ilmeisesti elokuussa tölkitetty. Samea, oranssiin vivahtavan keltainen olut, ohuella valkealla vaahdolla. Humalainen tuoksu jossa ylikypsää hedelmää, ruohoa ja hitunen havua. Matalahkot hiilihapot. Suutuntuma on öljyinen ja paksu. Ylikypsät hedelmät löytyvät myös mausta. Makeaa ja todella ylikypsää ananasta, veikeää appelsiinia, katkeraa greippiä ja muussattua persikkaa. Taustalla aprikoosia ja melonia. Hieman heinää ja olkea, sekä hiivaa löytyy humalan alta. Loppumaku on makeahko ja greippisen katkera. Havua ja ruohoa löytyy myös. Makeutensa vuoksi hieman raskas. Myös humalista on paras terä jo tylsistynyt. Ei silti huono tapaus.

Post author: Koval113
Koval113
@ Piwne Mosty
3 years ago
Hop Attack, Poland
4.5
Good!

Post author: Peep
Peep
3 years ago
3.5

Post author: Nox
Nox
3 years ago
3.5

Post author: turrels
turrels
3 years ago
4.5

Post author: Jorgeboy
Jorgeboy
3 years ago
3.9