Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Oil Spill 10.5%, To Øl, Denmark
15 ratings
3.6
Oil Spill
10.5% New England Triple IPA
Finalllllly we have a collab on our hands. This is one massive TIPA for all you hop heads out there. Brewed with our good friends from Canada, Collective Arts. We decided to try some new techniques, in the form of using Mosaic Incognito in the fermentor in the hope of a crazy hop profile. Dry hop for this beer was was Ekaunot Cryo, Strata, and Mosaic.

Reviews

Post author: tharju
tharju
1 year ago
3.7

Post author: Juha
Juha
2 years ago
Oil Spill, Denmark
3.5

Post author: Slope
Slope
2 years ago
3.7

Post author: Amppu
Amppu
2 years ago
Oil Spill, Denmark
3.4
Kolme viikkoa sitten mennyt päiväys. Eli päälle puoli vuotta purkituksesta. Siihen nähden tosi kiva. Makea ja hedelmäinen. On myös jännästi kepeähkön raikas välillä. Alkoholi hönkii alussa jo kiitettävästi, mutta puolen välin jälkeen ei makunystyrät sitä enää huomaa. Tuoreena varmaan parempi, nytkin ihan jees 👍

Post author: nietsrd
nietsrd
@ To Øl
3 years ago
Oil Spill, Denmark
4.0

Post author: Mikko H
Mikko H
@ To Øl
3 years ago
Oil Spill, Denmark
4.1
Illan autoilun jälkeen tiukempaa lasiin. To Øl X Collective Arts tipa kyseessä. Tuoksussa on makeaa sitrusta, tosi kypsä greippi ja appelsiini edellä, viljaisuutta pehmeästi. Kevyesti yrttisyyttä. Maussa alkuun makean kypsä greippi ja appelsiini. Taustalla kivihedelmiä ja makeaa sitrusta lisää,kypsä muttei överimakea. Viljainen suutuntuma, alkoholin lämmöt aistii, ei maista. Jälkimaussa hieman kuivaavaa greippisyyttä ja havuista yrttisyyttä. Myös alkoholin lämpö viipyy taustalla. Onpa helppo tripla taas. Pehmeä ja runsas mutta lievästä ylikypsyydestä huolimatta yllättävän raikas. 🍻

Post author: Coupleofcoronas
Coupleofcoronas
@ To Øl
3 years ago
Oil Spill, Denmark
3.2

Post author: Olli Ryytty
Olli Ryytty
@ To Øl
3 years ago
Oil Spill, Denmark
4.1
Melko mausteinen ja kypsän hedelmäinen tuoksu. Väri täsmää tuohon kypsään hedelmään. Reilu suutuntuma, hapokas, greippinen, mausteinen. Aika jepa.

Post author: Jesse M
Jesse M
@ To Øl
3 years ago
Oil Spill, Denmark
4.0
Tän boxin lippulaiva ilmeisesti. Humalat: Mosaic Incognito, Ekuanot Cryo, Strata ja Mosaic. Collabo Collective Artsin kanssa. 🇨🇦 Tölkitetty 08/21 Tuoksussa, ah, Ekuanotin tuomaa pippuria ja sen jälkeen sitrusta. En edelleenkään tiedä ketään muuta, joka ton pippurin löytää Ekuanotista. 🤷‍♂️ Noh, sitrusta onkin sitten aika diipin pienesti ylikypsän puolelle kääntyneenä. Makeaa sitrusta ja hapollista sitrusta. Mangoa, greippiä ja ananasta ylikypsästi. Varsinkin greippiä muussatun ylikypsästi. Jepjep. Maussa ollaan kyllä sfääreissä. Enpä muista tämmöistä Tipaa vähään aikaan. Jumalauta pippuria taas ja ylikypsä sitruisuus tuoksun tapaan. Nyt vain voimakkaampana maussa itelle tottakai hajuaistin tukemana. Noh, edelleen sitä mangoa, greippiä ja ananasta. (Stratan pitäisi antaa mansikkaa ja olen huomannut, että ittelle se ei sitä makua anna, mutta semmoinen mansikkainen makeus kyllä löytyy Stratalla humaloiduista oluista.) Edelleen painotan tässäkin muussattua ylikypsää greippiä ja makeutta. Jälkimaussa keveää yrttistä (pippurista) sitrusta pienellä dänkillä havulla. Katkeroita kepeän pitkähkösti. Kestoa sitämyötä pitkähkösti. Suutuntuma on pyöreähkön hapokas ja täyttävähkö. Mausteinen ja diipin ylikypsän sitruinen Tipa. Ei ehkä helpoin, eikä myöskään täydellisin, mutta antava. 4/5.

Post author: Henri R
Henri R
@ To Øl
3 years ago
Oil Spill, Denmark
3.4
Melko viinaisa.