Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Speedway Stout Mostra Coffee Coconut 12.0%, Alesmith Brewing Company, United States
10 ratings
3.8
Speedway Stout Mostra Coffee Coconut
12.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout

Reviews

Post author: Michael J
Michael J
@ Møldamager 24
1 year ago
Speedway Stout Mostra Coffee Coconut, United States
5.0
Perfekt stout. Den fåes ikke meget bedre

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
2 years ago
Speedway Stout Mostra Coffee Coconut, United States
3.8
Tuoksussa kahvia ja havuisuutta. Samaa löytyy mausta, lisäksi hieman suklaata, joka aavistuksen pehmentää tuota havuisuutta. Jälkimaku jää kuitenkin "metsäiseksi".

Post author: Eero J
Eero J
2 years ago
4.1

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
2 years ago
Speedway Stout Mostra Coffee Coconut, United States
3.9
Runsaasti paahteisuutta, kahvia ja hieman kookosta. Aika kuiva. Aika lähellähän tämä on perus Speedwayta. Tunnistaa hyvin.

Post author: Thegirlandcraftbeer
Thegirlandcraftbeer
2 years ago
3.5

Post author: Sfääri
Sfääri
2 years ago
4.4

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
2 years ago
Speedway Stout Mostra Coffee Coconut, United States
3.9
Voitonmalja, sillä julistaudun ainakin tällä erää voittajaksi sodassa hiiriä vastaan. Se sisälle eksynyt hiiri löytyi... kuolleena. Oma Berliinin saartoni siis onnistui. Ja vihollinen ei ollut merkannut huoltoreittejään ja kuoli tod näk janoon. Hiiren PITÄÄ saada pari millilitraa vettä joka päivä ja sitä mahdollisuutta ei tuolla ollut. En kyllä löytänyt koloa, mistä olisi tullut sisään🤔. Vielä vähän pintojen putsailla, mutta muuten on kerrankin tuo makuuhuone lattiasta kattoon käyty läpi😅. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen beige vaahto. TUOKSU on paahteinen, kylmäkahvinen ja hivenen kookoksinen. MAKU on melkoisen pehmeää ja kuivaa. Paahteista mallasta ja keskipaahteista kahvia. Jälkimaussa kookospähkinää ja suklaata. Tosi pitkä jälkiliuku. Alkoholi ei maistu pahemmin läpi. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeä. Jotenkin melko yllätyksetön. Kuitenkin maistuva ja laadukas.

Post author: Edgeworth
Edgeworth
@ Thirsty Peret
2 years ago
Speedway Stout Mostra Coffee Coconut, United States
4.2
In Houston watching the Astros play the first game of the World series. Family is big Astros fans. Moderate high chocolate head is both very thick and lasting. Sticking to the side of the glass. Mild milk chocolate aroma. Typical black color. Heavy texture. Flavor gives alcohol, strong dark roasted malt coffee, raw baking cocoa. All blended into a sharp bitterness with a small underlying of mild sugar exposed in the finish. Overall a good beer but the coconut never appeared. For me, would be better if the sugar arrived earlier.

Post author: RRudolf
RRudolf
3 years ago
Speedway Stout Mostra Coffee Coconut, United States
3.8
Backlog. Ulkoisesti nätti olut, joka pitää sisällään paljon kahvia ja lempeän paahteista kookosta. Kahvi tekee tästä ehkä aavistuksen laihan oloisen suussa. Tästä löytyy myös paljon paahteisuutta, tummaa kitkerää suklaisuutta ja yrttisyyttä. Ihan jeesh. KYSYMYS: Käykö kenellekkään muulle siten, että kun näpytätte raivokkaasti arvostelua niin välillä (mulla usein) sormi osuu tuohon juuri näppiksen päällä olevaan VALMIS nappulaan? Pirun ärsyttävää. Tän lisäks jos seuraava näppäin on joku näppiksen alaosassa oleva namiska niin tällöin sormi osuu jo edellisen näkymän PÄIVITÄ painikkeeseen ja arvostelu lähtee jo eteenpäin.. 😑😤 vai onko vaan mun nakkisormet..?