Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hood 4.7%, Lincoln Green Brewing, England
17 valoraciones
3.6
Hood
4.7% Premium Bitter / Strong Bitter / ESB
Heroic Best Bitter in a classic English style, giving a full-rounded bitterness coming from a combination of classic English and Mounthood hops.

Opiniones

Post author: Petri
Petri
7 days ago
3.5
Maukas bittee

Post author: Tom92
Tom92
11 months ago
3.8

Post author: Jocceri
Jocceri
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Hood, England
3.8
Ja uuden Enkku panimon maistelu setti lähtee tästä, thanks Julle 🙏 Tuoksu on korvia huumaava 😉 Etiketti selkeä mutta ei mikään mega houkutteleva muttei myöskään pois työntävä. Todella tumman värinen olut ja pienellä vaahdolla. Maussa on kivaa moniulotteisuutta, on makeahkoa karamellia,keksiä ja mallasta kera jonkun raikkaamman elementin. Tämä on hyvä 👍

Post author: JaanaPiritta
JaanaPiritta
3 years ago
3.5
Sweet on the nose, but very nice bitterness on the taste.

Post author: Juovo
Juovo
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Hood, England
3.8
Vika tästä satsista, kiitos Pintin ukoille ja Lincoln Greenille. Pullon etiketti on tutuksi tullut ja selkeä, kokonaisuutena mielestäni linjaus on hyvä. Lasiin kaatuu hiukan utuinen, hiukan punertava, ruosteenruskea olut. Vaahto on isokuplainen, valkoinen huttu oluen päällä. Tarttuu kohtalaisen tiukkaan ja tiheään lasiin laskeutuessaan. Tuoksu on todella viehkeän vaalean siirappisen karamellinen, toffeisen pehmeä ja kaakaoinenkin makealla puolellaan. Ylikypsää hedelmäisyyttä syvenee marmeladisen aprikoosin sivuun ja hivenen hilloiseen, marjaiseenkin puoleen kääntyen. Keksisyyttä ja täysviljaista maltaisuutta on mukavan reilusti. Kevyttä mausteisuutta tulee luonnonyrttisestä, lempeän pyöristyneestä puolesta. Maku kääntyy nyt enemmän keksiseen, maltaiseen ja hieman voimakkaampaan maailmaan, jossa tumman ruohoinen ja yrttinen humalaisuus saa hyvän sijansa reilun maltaan rinnalla. Toffeinen karamellisyys on hauskasti voikeksinen ja siirappisen puinen. Hilloinen puoli häipyy ja muuttuu jollain tapaa ylikypsän greipin ja hedelmäkuorisen puolen kovertamaksi. Ohuehko kuiva, puisen paahteinen kaakaoisuus pyörii taustalla. Jälkimaku kuivattavan keksinen, tuhdin karamellimaltainen ja makeahkon tumma. Suutuntuma kuivahkon maltainen, keskitäyteläistä parempi, mukavan reilun hapokas mutta kermaisen liukuva, kuivaan päin lopulta. Melko intensiivisen pidemmän metsästysputken päätteeksi oiva olut hetkeen. Reilusti anteleva joka alueella ja onkin lukujaan isompi. Suosittelun arvoinen vähintäänkin.

Post author: Walker N
Walker N
3 years ago
3.5

Post author: Pelle
Pelle
3 years ago
Hood, England
3.5
En osaa arvioida oikein tätä oluttyyliä, mutta huvälle tämä kyllä maistuu.

Post author: JaskanKaljat
JaskanKaljat
3 years ago
Hood, England
3.8
Tuoksu: Karamellista maltaisuutta, yrttisyyttä ja ripaus paahteisuutta. ---- Maku: Suussa tuntuu karamellinen maltaisuus, paahteisuus ja aito brittihenkisyys alusta loppuun. Sopusuhtainen katkeruus ja aromikas brittihumala. Runko on kevyt, kuten kuuluu ja olut liukuu nätisti. Tykkään siitä kuinka pehmeä maltaisuus muuttuu katkeruuteen. Hieno olut!

Post author: Jari J
Jari J
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Hood, England
4.1
Last one from this brewery. Best before: end April 2022. Temperature: +12 C Darker than most Bitters I've tasted. Beautiful looking beer with a deep copper color and creamy off-white head. Decent retention as well: 4,75/5 The nose is stronger than I expected. Lots of caramel and cracker/biscuity maltiness supported by fruity and herbal hops. Perhaps the hops are even a tad too strong for my liking but still, this is good: 4/5 The mouthfeel is quite full, nice, and round with soft edges and some bitterness. Solid one: 4,5/5 The taste goes on a similar path to the scent. Lots of maltiness, caramel, and biscuit. Less hop character though, some fruity and even citrusy notes. The taste finishes with a mineral vibe: 11,5/15 While the other beers from the brewery have been decent, this is at least for me the best one! Solid Bitter that backs a lot of punch. I would gladly drink a beer like this in a bar. If these beers would be sold in Finland I'd most likely buy them at least on some occasions. Well done. 16/20 =40,75/50

Post author: Lauri
Lauri
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Hood, England
3.7
Kiitos Pintin pojille lähetyksestä! Ensimmäinen olut uudelta panimolta maistoon: Pullon ulkomuoto, koko ja etiketti huokuu arvokkuutta ja perinnettä. Etiketin väritys on miellyttävä ja tyylikäs, ja tarjoaa tietoa riittävästi. Itse olut on kuparisen ja meripihkaisen ruskeaa ja lähes kirkasta vähäisellä ja isohkokuplaisella vaahdolla. Tuoksu on makean maltainen, kevyen karamellinen ja marmeladinen sekä hieman katkera ja pahvinen. Maku on mukavan karamellinen, makeahkon marmeladinen, hennon hedelmäinen, puisen ja humalaisen katkera sekä kevyen maltainen. Maut ovat kevyet, mutta miellyttävät. Suutuntuma on kevyt ja melko raikas tuoden hyvän juotavuuden. Kokonaisuutena varsin hyvä ja maukas olut. Makua, mukavaa maltaisuutta ja juotavuutta on hyvässä suhteessa. Kokonaisuus huokuu perinteistä brittiosaamista. Hyvää ja laadukasta perustekemistä!