Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Triple Vision 8.2%, Piwne Podziemie, Poland
11 ratings
3.3
Triple Vision
8.2% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Morghal
Morghal
@ Viva la Pinta
3 months ago
Triple Vision, Poland
3.7

Post author: Jani "Kankero" K
Jani "Kankero" K
2 years ago
3.4

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Piwne Mosty
2 years ago
Triple Vision, Poland
3.6
Hieman rusehtavan samean keltainen olut kaatuu lasiin. Tuoksu on hieman erikoinen, tuo jopa mieleen jonkun pesuaineen. Vaahto noin sormen paksuinen, joka katoaa pian lasin reunoille. Olut on reilun katkeroinen, jopa melko kuivahko. Appelsiini nousee katkeroisuuden takaa, kuin myös maltaisuus. Tavallaan jotenkin hyvin yksinkertainen makukokonaisuus mutta sen vahvuudesta lisäpisteitä. Jälkimaku hyvin kuivahkon katkeroinen sekä humalainen. Tämän jälkeen lasi vettä, kiitos. Eikä samasta syystä kuin nuorena miehenä viihteellä.

Post author: SahaMattiJukari
SahaMattiJukari
@ Piwne Mosty
2 years ago
Triple Vision, Poland
3.5
Paljon parempi kuin odotin, oikeastaan ei kovinkaan west coast tyyppinen,vaan oikein hyvä hazy IPA,kivasti lämmittävällä alkolla..

Post author: Jampe
Jampe
3 years ago
4.0

Post author: Janne S
Janne S
3 years ago
3.0

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
3 years ago
Triple Vision, Poland
3.2
Yleensä kun nimessä on "triple" ja kyseessä on west coast ipa, pitäisi mun makuun kyseessä olla mainio juoma. Tämä ei kuitenkaan täytä lupauksia juurikaan. Tuoksu on melko länsirannikkoinen mutta jotenkin vaisu. Enemmän tulee neipa mieleen. Maku on tiukasti humaloitu eikä maltaisuutta löydy juuri yhtään. Jälkimaku on näin vahvaksi tuotteeksi aika vaatimaton. Tämä on vähän hukattu tilaisuus.

Post author: Vellu R
Vellu R
3 years ago
Triple Vision, Poland
3.3
Samea keltainen olut kaatuu lasiin sormen vahvuisella vaahdolla joka häviää suht nopeasti. Tuoksussa ylikypsiä sitruksia ja hieman taatelia. Suutuntuma neutraali. Maussa katkerot nousevat heti päällimmäiseksi. Reipas puunkuori ja pippuri, kieltä turruttavaa mausteisuutta. Mallaskakkua ja hieman appelsiinia. Mallasrunko reipas. Kokonaisuutena ihan hyvä, reippaalla kädellä katkeroitu olut. Hieman yksiulotteinen.

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
3 years ago
Triple Vision, Poland
3.0
Kuohkea 2 sormen paksuinen vaahto sameassa kullan värisessä, virkistävässä ja kuivaavassa oluessa. Humalat: Cascade, Centenial, Citra, Columbus & Simcoe. Maussa laajalla kirjolla sitrushedelmiä kuorineen päivineen. Havumainen, humalamainen, hedelmäinen, sitrusmainen ja raikas.

Post author: PaikkarinkadunParoni
PaikkarinkadunParoni
3 years ago
Triple Vision, Poland
2.8
Ddh imperial West Coast ipa, ensimmäinen laatuaan minulle. Ei oikein iske