Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Chesed / חסד 13.5%, Browar Golem, Poland
6 ratings
3.5
Chesed / חסד
13.5% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
32 Plato + coconut, peanut, chocolate

Reviews

Post author: Esa J
Esa J
@ Piwne Mosty
11 months ago
Chesed / חסד, Poland
3.7
0,5l tölkki olutlasista. Päiväystä vain tämän vuoden kesäkuuhun asti. Kaatuu lasiin epäilyttävän ohuen näköisenä. Tumma ruskea väri ja pinnalla vaaleanruskea vaahto. Tuoksu on todella miellyttävä. Runsaasti pähkinää, suklaata ja kahvia. Matalat hiilihapot. Suutuntuma ei ole onneksi niin ohut kuin pelkäsin, mutta kyllä näille volteille olisin toivonut paksumpaa lientä. Makujen puolelta löytyy runsaasti miellyttävää ja makeaa suklaata, jota höystää pähkinäinen tahmeus. Tummaa kahvia, karamellia ja paahteista mallasta. Virkistävää kookosta ja mielenkiintoinen puinen vivahde. Laktoosi tuo pakettiin vähän turhan imeliä sävyjä ja kokonaisuus onkin hyvin makea. Rungon ollessa heikohko, jäävät maut hieman pinnallisiksi ja intensiivisyys puuttuu. Loppumaku on makean suklaakastikkeinen ja pähkinäinen. Ihan hyvää tämä on, vähän vain voimaton ja ohut. Alkoholia ei kyllä huomaa ollenkaan ja putoilee alas todella helposti.

Post author: Oosting
Oosting
1 year ago
4.0

Post author: Olutlassi
Olutlassi
1 year ago
4.1

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
1 year ago
Chesed / חסד, Poland
3.8
Jos kookosta kaipaa niin tässä sitä olisi. Täysin musta ja maitokahvin värisellä vaahdolla varustettu olut kaatuu kauniisti. Tuoksu kertoo heti missä mennään, löytyy kookosta ja vaniljaa, taustalla tuntuu myös hieman alkoholia. Maku taas on yllättävän kevyt näin tuimaksi juomaksi, kookoksen hallitessa makua. Olut ei ole ihan niin makea kuin odotin mikä on ihan hyvä. Jälkimaku on kylläkin aika siirappinen.

Post author: Sir L
Sir L
@ Piwne Mosty
1 year ago
3.3
Tuoksussa valtavasti kookosta, maitosuklaata, vaniljaa, kahvia ja pähkinää. Piti ihan tarkistaa, että olihan tämä 13,5%, kun suutuntuma on hädin tuskin keskitäyteläinen. Kyllä vaan maussakin häiritsee tuo rungon uskomaton keveys. Kaikki maut tuntuvat todella teräviltä, ainoastaan pähkinä tuntuu suunmyötäiseltä. Ei viitsi edes runoilla enempää, kun ketkuttaa. Tuoksu antoi odottaa paljon. Ei tämä nyt mikään fiasko ole, mutta parempaan pitäisi pystyä.

Post author: Jorgeboy
Jorgeboy
1 year ago
4.2