Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Puusti 5.5%, Hopping Brewsters, Finland
11 ratings
2.9
Puusti
5.5% Wheat Beer / Wheat Ale

Reviews

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hopping Brewsters
2 years ago
Puusti, Finland
3.1
Lähdetään siitä että olut itsessään näyttää väriä ja vaahtoa myöden herkulliselta. Tuoksu tuo mieleen kesäillat alaikäisenä kun avattiin taskulämpimiä litran Lapin kullan pulloja. Tässä on yllättävän jymäkkä tatsi, oli pakko tarkistaa paljonko tässä on prosentteja mutta vain 5,5 %. Maussa vahvaa maltaisuutta , ripaus vehnää, hieman leipää ja hiivaa. Tässä on myös sellaista hyvällä tavalla toimivaa kotikaljamaisuutta. Varsinaista korvapuustia en tästä löydä 😀 Jälkimaussa hiivaleipää, rusinaa, pientä metallisuutta ja mallasta. Saihan tällä eräänlaista puustia lauantaipäivän taukohetkeen, mutta valitettavasti tämä ei buustannut HB:a tarpeeksi.

Post author: BeerKari
BeerKari
@ Hopping Brewsters
3 years ago
Puusti, Finland
3.4
Kiva yllätys korvapuusti olut. Maittavaa ja löyty myös hivenen kanelin makua.

Post author: veltto62
veltto62
3 years ago
Puusti, Finland
1.8
😐🤏

Post author: Antza
Antza
@ Hopping Brewsters
3 years ago
2.9
Utuisensamea, kellertävän ruskea olut. Vaaleaa vaahtoa nousee järjettömästi. Mausteinen tuoksu - kyllä siinä kanelipulla tulee mieleen, olisiko kanelin ja kardemumman vaikutusta. Maussa etäinen banaaniaromi, rukiinen maltaisuus kuitenkin dominoi makua. Jälkimaku pullahiivainen - positiivisella tavalla.

Post author: Mahti-Jortikka
Mahti-Jortikka
@ Vaappuva Ankka| Myyrmäki
3 years ago
3.2
Nyt on perverssiä. Korvapuustia käytetty valmistuksessa, ja sen maistaa. Yllättävän vahva maku ylipäätään. Luulisi alkoholia olevan enemmänkin. Myös väriltään keskivertovehnäolutta hiukan tummempaa. Tätä täytyy maistaa myös toistamiseen, mutta ei tällä pelkästään kännejä vedä.

Post author: Markus K
Markus K
3 years ago
Puusti, Finland
3.3
Ostin tämän vehnänä, mut sainkin jonku Ryen. Siis ihan hyvän makuinen olut, mut sais olla vehnäisempi. Kyl tässä joku puustiki maistuu läpi.

Post author: Mypietimi
Mypietimi
@ Hopping Brewsters
3 years ago
3.2
Tuoksu mukavan raikas. Maku hieman maltainen vehnäolueksi. Sopivasti hapokkutta ja makeutta juuri sopivasti. Ihan kiva raikas vehnä.

Post author: Jombba
Jombba
@ Hopping Brewsters
3 years ago
1.8
Ei kiva olut. Tunkkainen maku juodessa ja myös jälkimakuna. En tästä osaa puustia suuremmin tunnistaa, verrattuna joskus aiemmin maustettuun "leipäolueen".

Post author: djmexi01
djmexi01
@ Hopping Brewsters
3 years ago
Puusti, Finland
3.6

Post author: ssamppa
ssamppa
@ Suisto Klubi
3 years ago
2.6
Mallasvetoinen, vähäkuplainen, ihan kiva.