Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Grand Sacher 11.5%, Salama Brewing Company, Finland
52 ratings
3.9
Grand Sacher
11.5% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Magnificent and imposing in appearance and style.The most paramount brew of its kind. Bow down andkneel to greatness. You’re witnessing a liquid goddes.Sacher torte superiority: chocolate & apricots.

Reviews

Post author: orson
orson
@ Salama Brewing
2 years ago
Grand Sacher, Finland
3.3
Pinnalla kelluu hervoton määrä vissiin sacherkakun paloja. Ei sinällään kovin houkuttelevaa. Onhan tämä tosi paksua, makeaa, aika pehmeää, mukana myös suklaata, kahvia ja imelyyttä. Lähes hiilihapoton ja jotenkin liian imelä sokerinen kiisseli.

Post author: Mestari
Mestari
2 years ago
4.0
Kypsyessä tulee oikein hienosti saherin maku esille

Post author: Satuolento
Satuolento
@ Kuja Beer Shop & Bar
2 years ago
4.2
Makee, pyöree ja aika laittoman pehmonen. Sulaa suklaata ja sacher-kakkua. Meni äkkiä vähän liiankin makeaks, mutta tälleen toisen lasista pienempänä annoksena testailtuna ei paha ollenkaan.

Post author: Lauri K
Lauri K
@ Kuja Beer Shop & Bar
2 years ago
4.0
Jännän vaahdotonta ja öljymäistä. Suutuntuma komppaa olemalla paksu ja jättää suuhun kalvon kuin suklaa. Maku on kovin leivosmainen ja siirappinen. Sacherkakun fiilis on vahvasti läsnä. Jotain sattumia killuu mukana, mutta ne ovat varmaan vain makua ylläpitämässä.

Post author: Devenec
Devenec
@ Kuja Beer Shop & Bar
2 years ago
Grand Sacher, Finland
4.0
Olut on lasissa mustan ruskeaa. Vaaleanruskeaa vaahtoa jäi kevyesti lasin reunoille ja haiven oluen pinnalle. Oluessa uiskentelee ruskeita hituloita, oletettavasti "Sacher-kakun palasia". Suutuntuma on paksuhko ja hieman öljymäinen. Tuoksu on runsaan makea, paahteinen, suklainen, kevyen aprikoosinen ja mausteinen. Tuoksussa on aavistus alkoholiakin. Maku on hyvin makea, runsaan suklainen, paahteinen, aprikoosinen, mausteinen ja kevyen humalainen. Mausta löytyy myös jonkinlainen keksisyys tai taikinaisuus. Upea pastry stout, kuin nestemäistä Sacher-kakkua joisi. Ehkä hieman liian makea, mutta niin Sacher-kakkukin on.

Post author: Pekka A
Pekka A
@ 5.5
2 years ago
Grand Sacher, Finland
3.2
Liian makea makuuni

Post author: miguli77
miguli77
@ Salama Brewing
3 years ago
2.5

Post author: makustelu.fi
makustelu.fi
@ Salama Brewing
3 years ago
3.0

Post author: Antza
Antza
@ Salama Brewing
3 years ago
4.2
Pikimusta olut. Kellertävänruskea reilu vaahto katoaa nopeasti. Sakkaa näyttäisi olevan. Tuoksu suklainen, toffeinen. Suutuntuma jokseenkin flätti ja paksun öljymäinen. Todella makea suklainen ja voitoffeinen herkku, ripauksella kahvia ja aprikoosia. Sillä tavalla tässä on mausteista alkoholisuutta (rommia lähinnä) että helposti luulisi tynnyrikypsytetyksi. Todella intensiivinen ja todella makea. Harvoin sanon että puolikas tölkki olisi riittänyt - tässä se on lähellä. Mutta on hyvää.

Post author: KingArppo
KingArppo
3 years ago
3.8