Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bina 9.0%, Browar Golem, Poland
7 notes
3.4
Bina
9.0% Imperial Stout

Avis

Post author: Haerjy
Haerjy
@ Regionalne Alkohole Krakow
7 months ago
3.3

Post author: Esa J
Esa J
@ Piwne Mosty
2 years ago
Bina, Poland
3.3
Backlog. Hieman pelokkain tunnelmin tämän kimppuun. Tupakka + olut toimii toisinaan, mutta tupakka oluessa ei kuulosta hyvältä. 0,5l tölkki olutlasista. Päiväystä jäljellä kesäkuun alkuun. Musta, melko öljyisen näköinen olut. Ruskea vaahto joka katoaa nopeasti. Tuoksu on oikein miellyttävä. Makeaa suklaata, marjoja ja vaniljaa. Jotain vihreää tai yrttisyyttä taustalla. Matalat hapot. Suutuntuma on öljyinen, mutta hieman kevyt. Makea tapaus. Tummaa suklaata, suklaakastiketta ja maitosuklaata. Katkeraa tummaa mallasta ja limppua. Makeaa kuivattua hedelmää, varmaan sitä luvattua luumua. Yrttisyyttä ja ruohoa. Jotkut ovat aiemmissa arvioissa kuvailleet yrttisyyden tupakaksi, mutta itse en osaa tarkemmin lokeroida tuota makua. Johtunee siitä etten ole koskaan päässyt tuoreen tupakan kanssa kosketuksiin. Taustalla hieman saippuaa ja epämiellyttävää parfyymimäisyyttä, näitä en imppistouttiini kaipaa. Loppumaku on suklaisen makea ja oudon ruohoinen. Erikoinen tapaus. Iso tölkki tuottaa hieman vaikeuksia yksin hörppiessä. Kyllä tämän juo, mutta en varmasti toiste.

Post author: Jampe
Jampe
2 years ago
3.7

Post author: Tuukka
Tuukka
@ Piwne Mosty
2 years ago
Bina, Poland
3.6
Makea. Kahvinen ja suklainen. Luumun makua en löydä ollenkaan. Tupakan yrttinen maku vahvasti esillä. Mukavan pyöreä makupaletti ja suutuntumakin kunnossa. Hitaasti maisteltava nautiskeluolut.

Post author: Jorgeboy
Jorgeboy
3 years ago
3.9

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
3 years ago
Bina, Poland
3.5
Tässä on ehkä vähän liikaakin yritystä, kun samaan tölkkiin on pitänyt ahtaa tupakalla, suklaalla ja luumulla maustettu imppi. Tuloksena on aika sekamelska mutta tupakan aromi puskee kuitenkin kaikesta läpi. Ihan mielenkiintoinen mutta ei ehkä ihan omaan makuun.

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
3 years ago
Bina, Poland
4.0
Samettinen beige 1 sormen paksuinen vaahto mustassa moottori öljymäisessä, täyttävässä ja suun pintoja peittävässä oluessa. Paahtoa, mokka kahvia, raaka suklaata, aivan kun tuoretta tummaa papuu olis jauhettu joukkoon, tuoksukin on kuin mokka paahtimon ja sikari kerhon sekoitus. Huumaavat tuoksut, ensi puraisussa tuntui et onko tämä liian makeaa mutta kyl se siitä haihtu äkkiä, se makeus siis. Kahvimainen, paahteinen, pähkinämäinen ja suklainen.