Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Emergency Haze 10.0%, Fierce Beer Ltd, Scotland
6 ratings
3.8
Emergency Haze
10.0% Triple IPA

Reviews

Post author: Mac
Mac
2 years ago
Emergency Haze, Scotland
4.3

Post author: Kenny Rodger
Kenny Rodger
2 years ago
4.0
Nice fruity flavour with a typical hoppy aftertaste

Post author: Karl G
Karl G
@ Real Ale Corner
2 years ago
Emergency Haze, Scotland
5.0
Fifth birthday celebration and what a celebration of fruity tasting strong TIPAs. Lovely smooth taste with an almost cherry liquor flavour.

Post author: Niko O
Niko O
@ Beer Republic Web Shop
3 years ago
4.7
Olut on täysin samean oranssia, melkein parin sormen paksuisella valkealla vaahdolla, joka häviää yllättävän nopeasti melkein kokonaan pois. Tuoksu on älyttömän trooppisen hedelmäinen, persikkainen, mangoinen, aprikoosinen, passionhedelmäinen, cantaloupemeloninen, sitruksinen, appelsiininen, karamellinen ja hieman humalainen. Tämän perusteella tässä vaikuttaisi olevan todella runsaan hedelmäinen tapaus, mutta katsotaanpas. Runko on täyteläinen, pehmeän hiilihappoinen ja makea. Ja eihän se pettänyt. Tuoksu antoi olettaa juuri sitä, mitä maku antaakin ja hedelmäisyys tuntuu melkein överiltä, sitä kuitenkaan olematta. Käytännössä puhdasta persikka ja mangomehua, höystettynä kaikella muulla, mitä jo mainitsin. Kieltämättä en osannut aivan olettaa tällaista makupommia. Kaikki tulee esille todella pehmeästi ja vaikka tässä on aika runsaasti makeutta, niin se kaikki kuitenkin sopii tähän täyteläisen runkonsa ansiosta. Aika loistava esimerkki hyvästä TIPA:sta.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ De BierTonne
3 years ago
Emergency Haze, Scotland
4.0
Iskikö koronarokoite? Koko iltapäivän ollut kurkku kipeä. Kokeillaan desinfioida ja samalla ainoa mahd. tuoreena juotava olut varastosta pois, jos oikeasti nostaa tautia. Tölkitetty 4.7 tai 7.4. mistä näistä tietää🤷‍♂️? ULKOASULTAAN olut on sameaa oranssin keltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on kyllä raikkaan hedelmäinen. Uskomattoman tuoreen mangon ja aprikoosin tuoksu. En muista, että näin selkeää puhdasta hedelmää ikinä tuoksutellut missään ipassa. MAKU jatkuu hedelmäisenä. Mangoa, persikkaa, passionhedelmää ja melonia, mutta etenkin jälkimakuun tulee myös karamelia/toffeeta, johon nousee myös vähän alkoholin makeutta ja syö raikkautta. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeä. Aika hyvä Tripla IPA. Todella helppo juotava. Voisiko olla kylmäketjusta/iästä tuo karamellisuus? 🤔 Ilman sitä ois loistava. (Tämä pohdinta voi näkyä 0.1-0.2 pisteen armollisuutena arviossa.)

Post author: Mac
Mac
3 years ago
Emergency Haze, Scotland
4.3