Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Chubbles³: Enhanced 10.0%, Cloudwater Brew Co., England
28 ratings
4.1
Chubbles³: Enhanced
10.0% Triple IPA
Collaboration with The Veil Brewing Co. Chubbles³: Enhanced is our collaboration TIPA with The Veil that is triple dry-hopped and brewed using their proprietary *Enhancing* technique. Made with 100% English malt, a ton of flaked oats, and hopped intensely with Galaxy, Citra, Nelson and El Dorado. Insanely saturated orange, grapefruit, and yummy tropical fruit.

Reviews

Post author: Andy T
Andy T
@ Cloudwater Online Shop
7 days ago
Chubbles³: Enhanced, England
4.6
Strong triple IPA with a luscious hoppy flavour

Post author: Karl G
Karl G
@ Three Merry Lads
13 days ago
5.0

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
7 months ago
Chubbles³: Enhanced, England
4.5
Brewed 03/23, BB 09/23: Keltaisen ja syvän oranssista ja sameaa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu runsaan, makean, (yli)kypsän ja hieman tunkkaisen trooppisen hedelmäinen (mangoa, persikkaa, aprikoosia, ananasta). Maku runsaan, makean ja (yli)kypsän trooppisen hedelmäinen (mangoa, persikkaa, ananasta), kitkerän greippinen ja pihkainen, mukavan dänkkisen tunkkainen, pehmeän vaalean maltainen ja viljainen sekä maltillisen humalaisen katkera, mutta selkeän poltteinen. Hyvät, runsaat, tasapainoiset ja ohuesti tunkkaiset maut. Suutuntuma on pehmeähkö ja melko täyteläinen. Runsaan hedelmäinen, täyteläinen ja erittäin maukas, vaikkakin jo hieman aikaa nähnyt olut. Kuitenkin todella runsas ja maukas olut. Hienoa oli kuitenkin päästä tämänkin sarjan oluita maistamaan. Kiitos Hophaus Kuopio! 🍻👌

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
8 months ago
3.9

Post author: Lemmy K
Lemmy K
8 months ago
Chubbles³: Enhanced, England
3.9

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
11 months ago
Chubbles³: Enhanced, England
4.2
Kypsä hedelmäisyys. Kivat maut. Toki varmasti jo ikääntynyt paljon. 23.03.23 tölkitetty.

Post author: Jouni M
Jouni M
@ Crafters
1 year ago
3.8

Post author: Nikke
Nikke
1 year ago
Chubbles³: Enhanced, England
4.1
Lasiin kaatuu keltais olutta joka taittaa oranssin puoleen. Noin puolen sormen paksuisen vaahto Tuoksusta mangoa,persikkaa ja kypsää hedelmää. Trooppista hedelmää. Lupaava tuoksu Mausta reippaasti kypsää hedelmää,mangoa ja ehkäpä persikkaa. Hieman makeaa. Lopussa pientä katkeroa/yrttisyyttä. Hieno sopivan paksu runko kantaa hyvin Parempi versio oli kyllä se perus chubles..

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Hophaus Kuopio
1 year ago
Chubbles³: Enhanced, England
3.4
Tämä oli kyllä heikoin tämän maistelukerran neljästä Chubblesista. Osotukset oli kovat ja heti kärkeen lievä pettymys. Ensimmäinen suullinen oli hyvä, mutta sitten ei toiminut oikein enää. Siis ei huono olut, muttei mielestäni hypen arvoinen. Aivan likaa dankiä omaan makuuni.

Post author: Ponttooni
Ponttooni
1 year ago
4.4