Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Modern IPA 6.0%, Evil Twin Brewing, United States
130 notes
3.5
Modern IPA
6.0% India Pale Ale
36,0 EBU. 13,2 'P.
IBU : 36

Avis

Post author: Clément R
Clément R
@ V And B Flins-sur-Seine
5 months ago
Modern IPA, United States
3.3
Une IPA des USA. Robe blonde dorée Le nez est frais et un peu fruité. Au gout une texture légère avec du houblon qui ramène de l'amertume et des saveurs d'agrumes. Ensemble homogène.

Post author: Kevinmattsson3
Kevinmattsson3
2 years ago
3.3

Post author: Klang
Klang
@ Beer Republic Web Shop
3 years ago
Modern IPA, United States
3.8
Very classic, safe and sound. Nice way to start Easter holiday

Post author: Gottardelli Roberto
Gottardelli Roberto
@ Beer us
3 years ago
Modern IPA, United States
4.0

Post author: Yoan H
Yoan H
4 years ago
Modern IPA, United States
3.6
Rafraîchissante . Légère avec du corps quand-même. Bon équilibre entre le houblon, l'amertume et les saveurs d'agrumes .

Post author: Loïc C
Loïc C
@ Hoppy Craft
4 years ago
Modern IPA, United States
3.6
Léger et bien maîtrisé. Bon équilibre entre le houblon et une légère amertume. Agréable, rafraîchissante.

Post author: Vellu R
Vellu R
4 years ago
Modern IPA, United States
2.4
Laihan appelsiinimehun värinen olut kaatuu lasiin sormen vahvuisella vaahdolla joka häviää nopeasti. Tuoksussa mangoa, persikkaa ja vaahtokarkkia. Suutuntuma öljyinen. Maussa aluksi hedelmiä ja havuisuutta. Mangoa ja persikkaa. Seuraavaksi maltillinen katkero. Lopuksi jää hienoinen havuisuus ja kiva katkero. Mallasrunko kepeä. Kokonaisuutena vetinen. Kaipaisi paljon lisää makuja.

Post author: Antza
Antza
@ Boxbeers
5 years ago
4.0
Sameahko keltainen olut. Tuoksussa trooppista hedelmää, jopa laktoosimaista pehmeyttä. Makua hallitsee trooppinen hedelmä, kevyttä kirpeyttä, maltilliset katkerot. Asiallinen, hedelmäinen IPA.

Post author: Juovo
Juovo
@ Beer Republic Web Shop
5 years ago
Modern IPA, United States
3.3
Lisää Evil Twiniltä india pale alea, parasta ennen tällä ensi vuoden kesäkuulla, joten ihan kelpo tuoretta lienee on. Lasiin kaatuu kullankeltaista, hiukan sameahkoa mutta läpinäkyvää olutta. Vaahto on alkuun kolmen sormen vahvuinen valkoinen pilvi, mutta tyyntyy oluen pinnalle hötöksi takertuen samalla lasiin. Tuoksu on hyvin greippinen, sitruunainen, papayainen, mangoinen ja ananaksinen. Saippuaisen kukkainen, hieman jopa laktoosinen fiilis kirpeyden takana, raikasta havuisuutta ja kovaa humalaisuutta. Originelli ja hyvä IPAn tuoksu. Maku on enemmän mehuisen hedelmäinen; mangoa, sitruunaa, papayaa, aprikoosiakin, ananasmehua ja greippisyyttä. Kukkaista tuoretta, hieman ruohoisuutta ja vihannesta, havuisuus on melko mietoa mäntyisyyttä, katkeroita kumminkin on reippahasti. Jälkimaku on melko nopeasti vaipuva, mutta hedelmäinen ja kukkainen, hennon mäntyinen. Suutuntuma liukas, turhan vetinen, keskihapokas. Jos jälkimaku olisi vahvempi ja suutuntuma ei niin vetinen, niin olisi semi kova paletti, nyt jää vähän.

Post author: Lasis
Lasis
6 years ago
3.0
Ei löydy päiväystä? Vielä ihan juotavaksi tarkoitetussa kunnossa. Tuoksussa tropiikkia. Maku hyvin perinteinen. Juotava olut.