Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Medium 5.0%, Legacy Irish Craft Cider, Ireland
18 notes
3.5
Medium
5.0% Apple Cider
It is a perfectly balanced blend of 6 different apple varieties. I really like this cider as each of the apple varieties get a chance to show their character at different stages when you are tasting. The tastes are subtle, and nicely balanced; a little sweetness, subtle tannin on the mid palate, crisp acidity and a dry finish to balance. This is a crowd pleasing cider; easy drinking, great flavour profile, natural apple aroma. Great with good friends, a warm sun, a good sporting occasion or kicking back on your own

Avis

Post author: Marko Koo
Marko Koo
2 years ago
Medium, Ireland
4.1
Wow I like this stuff.

Post author: Brent M
Brent M
2 years ago
3.5

Post author: Manjoe
Manjoe
2 years ago
3.6

Post author: Mari
Mari
3 years ago
Medium, Ireland
4.5
Sopivan aidon omenainen, hitusen makea siideri.

Post author: Heinojii
Heinojii
3 years ago
Medium, Ireland
3.4
Seuraavaksi siideriä maistoon - kiitos Pintin väelle! Puolen litran pullon design on tasaisen turvallista. Haluttu info tulee esiin mutta ei varsinaisesti mitään kiinnostusta herättävää. Klassisen siiderin näköinen tuote. Lasissa siideri on kullankeltainen ja läpinäkyvä. Näyttää itseasiassa vähän simalta - hunajan väriä. Tuoksu on raikkaan omenainen ja omenankuortakin löytyy. Taustalla pientä sitrusmaisuutta. Maku on selkeän omenainen ja keskimakea. Suutuntuma on itseasiassa oikein miellyttävä ja raikas. Hyvä perusvarma siideri joka menee tilanteessa kuin tilanteessa.

Post author: Juovo
Juovo
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Medium, Ireland
3.6
Seuraavaksi arvioon sitten siideri, kiitos Pintin väelle ja Legacylle! Täytyy heti kärkeen sanoa, että viimeksi on tullut juotua siideriä ehkä 3 vuotta sitten. Puolen litran pullon puolesta etiketillä on pinta-alaa ja olennainen tieto tulee heti esiin. Itsessään muutoin aika simppeli, rauhallinen selvitys tuotteesta. Lasiin kaatuu kirkkaan omenamehun värinen, happoileva juoma. Tuottaa jonkinlaisen ohuen valkoisen vaahdon, jota happovanat elättävät. Muutoin hyvin liukas eväs. Tuoksu on reilun kevyesti käyneen, kuivahkon omenainen ja tuoreen omenankuorinen. Kevyttä tanniinisuutta ja luontaista omenaista makeutta on toinen puolisko. Muutoin aika selkeä, hennon vaalean puinen tausta tuntuisi kokoavan tämän pakettiin. Maku on hyvin puhtaan omenainen, hieman päärynäistäkin vihreää hedelmää hakeva, omenankuorinen ja ehkä aavistuksen myös hapokkuutta hakeva sitruksen mehusta. Tuoksulla ollut kevyt puisuus tuntuu nyt entistä tuoreempana, tanniinisuus ei ole niin hyökkäävä kuin odotti, mikä on hyvä. Hentoa mansikkaista, hedelmäsokerista makeutta pyörii perässä. Jälkimaku omenainen, hieman tamniininen, makeahkon sokerinen, kevyen vaalean tynnyripuinen. Suutuntuma hapokas, helposti liukuva, janoa vievä ja loppuun poskia kuivattava. Rehellisesti sanoen ei mitään älyä, miten tulkita tämän kanssa pisteitä, kun siidereistä pohja on yhtä vankka kuin jäät heinäkuussa, mutta omaan mieleen tämä on ihan hyvän makuinen. Voi olla, että tulee pisteitä vielä muutettua, kunhan useamman maistellut ja tietää enemmän. Hyvä siideri.

Post author: SPH
SPH
3 years ago
3.8
French style cider. Nice backyard real red apple taste. A bit too sweet for my liking. But very good.

Post author: WexiLahti
WexiLahti
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Medium, Ireland
3.9
The last bottle of the Pint Please package. Thanks a bunch for these beers and ciders! It's been a real pleasure! 🙏🏻👍🏻🍻🇮🇪 This cider portrays quite transparent, gold. Domesticated carbonation produces a white, bubbly head that shines for a few seconds and then dies. The fragrance is sweet apple juicy. Very fresh and attractively natural. Clean. The taste profile is identical to the fragrance: sweet apple juice with a sugary twist. Nothing else, perfectly flawless! Although I'm not a big fan of medium-sweet/sweet ciders, this is truly gluggable. The finish lingers in the mouth over medium duration. The mouthfeel is light, refreshing, clean and balanced. It's also considerably juicy and pulpy. Very summery and gulpable. The label follows the easily recognizable and readible model of the cidery. Nice. The rating echoes the genre of medium-sweet cider.

Post author: Lauri
Lauri
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Medium, Ireland
3.7
Kiitos Pintin pojille lähetyksestä! Seuraava siideri maistoon: Pullo ja etiketti ovat klassisen tyylikkään ja arvokkaan, mutta myös hieman vanhahtavan näköiset. Pidän pelkistetystä tyylistä. Plussan puolelle siis jäädään. Itse juoma on kevyen oranssisen vaaleanruskeaa ja lähes kirkasta hyvin vähäisellä ja nopeasti haihtuvalla isokuplaisella vaahdolla. Tuoksu on makean ja kirpakan aidon omenainen. Maku erittäin maukkaan ja makean omenainen. Maut ovat runsaat ja selkeät. Selkeä ero makeudessa kuivaan versioon. Mikä on hyvä niin jokainen voi valita omansa. Suutuntuma on kepeä ja raikas juotavuuden ollessa kunnossa. Maukkaan makean ja etenkin aidon omenainen siideri. Kokonaisuutena juoma vahvistaa positiivista mielikuvaa panimosta ja heidän tuotteista. Erittäin hyvää ja laadukasta juotavaa!

Post author: JaanaPiritta
JaanaPiritta
3 years ago
3.5