Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Narrin Hovi: Adam the Beer Lover 7.7%, Panimo Narri, Finland
9 ratings
3.6
Narrin Hovi: Adam the Beer Lover
7.7% Other Traditional / Historical ale

Reviews

Post author: Amppu
Amppu
@ Panimo Narri
3 years ago
Narrin Hovi: Adam the Beer Lover, Finland
3.8
No niin! Ensimmäinen adambier! Tummaa on. Tuoksussa hiukan savua, happamuutta, luumua ja kirsikkaa myös löytyy yllättäen. Hieman sellaista sahtimaista banaanisuutta löytyy aromista omaan nenään. Maku on kivan hapan, raikas, hiukan luumuinen ja marjainen. Belgihappamat tulee mieleen ensin. Ihan kevyt savuisuus maistuu. Tummaa kirsikkaisuutta löytyy hiukan. Kuivahko ja vähän punaviinimäinen. Tämä maistuu siltä, että tätä olisi jo pidetty jossain tammitynnyrissä. Mielenkiintoinen ja hyvä olut. Suosittelen maistamaan jos haluaa hyviä, erilaisia kokemuksia oluiden parissa. Hyvä Jari ja hyvä Narri 👏 Edit. 520 suomalaista maistettuna, yllätin itseni 😮

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Rotuaari Beer Garden
3 years ago
Narrin Hovi: Adam the Beer Lover, Finland
3.7

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Rotuaari Beer Garden
3 years ago
Narrin Hovi: Adam the Beer Lover, Finland
3.4
Tästä oluesta kuullut, että kannattaa maistaa joten kokeillaan nyt. Kahvinruskea, ei liiemmin vaahtoa. Tuoksu sahtimainen, rusinaa, kahvia ja jotain mistä ei saa oikein kiinni. Maku alkuun aika kirpsakka ja hapan. mukaan tulee kahvia, turvetta, savuisuutta ja puuta. On kyllä omaperäinen, makumaailma on kyllä ihan omaa luokkaansa, ei uppoa ainakaan massaan.

Post author: Elisa
Elisa
3 years ago
4.6

Post author: Elisa
Elisa
3 years ago
4.4
Tummaa ja tuhkaista voisi ensimaistamalta sanoa. Yllättävän hapanta näin tummaksi olueksi mikä johtuukin villihiivan käytöstä ja lisää tähän monivivahteisuuttaan. Lämmetessään tuo myös maltaan lakritsimaisen luonteen enenevässä määrin esille. Perinteikäs ja moniulotteinen olut. Loppua kohden muuttuu yhä hedelmäisemmäksi ja turtumatta tämän voi nautiskella loppuun asti.

Post author: Elias P
Elias P
@ Juomapuohi Shop & Bar
3 years ago
Narrin Hovi: Adam the Beer Lover, Finland
4.8
Mieletön makukirjo yhessä oluessa. Samassa tuotteessa stouttia ja souria sekasin. Tätä tekis mieli juoda saavista.

Post author: Kaarlo L
Kaarlo L
@ Juomapuohi Shop & Bar
3 years ago
4.0
Sopivasti tumma ja raikas omaan makuun.

Post author: Jari J
Jari J
@ Juomapuohi Shop & Bar
3 years ago
Narrin Hovi: Adam the Beer Lover, Finland
Tietynlainen haave tuli todeksi kun sain oman reseptin oikean panimon toimesta tehdyksi ja myyntiin. Tässä se nyt on. Vahvuutta n. 2% vähemmän kuin omassa ja vettä ei ole tässä muokattu mitenkään. En pisteytä tätä. Ulkonäkö vastaa käytännössä täsmälleen omaani. Ainoastaan vaahto katoaa tästä nopeammin. Tuoksu on savuinen, vähän kinkkuinen ja tamminen. Tummaa, makeaa hedelmää. Tämä on vielä aika nuorta ja varmasti kypsyy vielä. Etenkään Bretan funkyä tässä ei vielä kauheasti ole. Suutuntumaltaan vähän terävämpi kuin omani joka edelleen kielii siitä, että kypsytyspotentiaalia on. Lisäksi miedompi vahvuus toki vaikuttaa myöskin asiaan samoin kuin vesiproofilin muokkaamattomuus. Joka tapauksessa samoja elementtejä mutta mielestäni pinnallisemmin. Maku on hennosti hapan, enemmän "tart" mikä vastaa omaani. Tässä on täsmälleen sama lopullinen pH arvo. Maussa myös makeaa, tummaa hedelmää, tammisuutta ja savua sekä rukiista maltaisuutta. Mutta sekä savu että ruis on tässä hieman omaani vähäisempää. Makukin tuntuu ehkä vielä vähän raa'alta. Jälkimaku on vähän tahmainen. Kokonaisuus vaikuttaa vielä vähän nuorekkaalta mutta käytännössä täsmälleen samat elementit tästä löytyvät kuin omastani. Käykääpä hyvät pinttarit maistamassa ja arvostelkaa olut! 🍻🍻🍻Takuuvarmasti erilainen ja erottuva olut!