Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Słuszna Koncepcja 9.0%, Browar Zakładowy, Poland
5 ratings
3.3
Słuszna Koncepcja
9.0% Imperial / Double Black IPA

Reviews

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
3 years ago
Słuszna Koncepcja, Poland
3.0
Samettinen 3 sormen paksuinen beige vaahto mustassa läpinäkymättömässä, täyttävässä ja täyteläisessä oluessa. Todella paahteinen, makea, yrttinen ja ikävästi ensi puraisussa alkoholi tulee läpi mutta häviää sitten jatkossa. Kavala moukari ”yömyssyksi”. Mallasmainen, paahteinen ja viinamainen.

Post author: Esa J
Esa J
@ Funky Shop
3 years ago
Słuszna Koncepcja, Poland
4.0
Backlog. 0,5l bottle from Spiegelau IPA-glass. Dark brown beer with creamy brown foam. Dark malty scent. Medium carbonation with thick mouthfeel. Bitter dark malty falvors mixed with sweet and fruity hops. Caramel, dark roast coffee, dark bread and hay. Grapefruit, lime, pineapple and coconut. Herbal twist with mint and woody notes. Cocoa powder comes forward as the beer warms up. Lots of different flavors in this beer. Alcohol is perfectly hidden. Ends with bitter dark chocolate and zesty lime. A dash of mint and coconut on the aftertaste. Different and tasty. Complex but balanced. Maybe a bit heavy as a hot summer evening drink, but a good one nevertheless.

Post author: Sir L
Sir L
@ Piwne Mosty
3 years ago
3.6
Tuoksussa kahvia, rypälettä, tunkkaista ruohoa ja minttua. Melko täyteläinen suutuntuma. Kitkerän tumman suklainen ensipuraisu. Paahdettu mallas ja kahvi seuraavat välittömästi. Keskivaiheilla humalointi alkaa päästä esiin; löytyy kuivaa rypälettä ja greippiä. Kylläpä sieltä kookoskin koittaa pilkistää. Loppu on tymäkän kitkerä. Löytyyhän tästä makuja, mutta jotenkin tasapaksuksi jää. Ei missään nimessä huono silti.

Post author: Jouku69
Jouku69
@ Funky Shop
3 years ago
Słuszna Koncepcja, Poland
3.4
Hyvin tummaa, vaahto kaunis...laskee nopeaan, hyvin paahteinen , kahvikin tulee esiin, makeaa, hieman vaisua näillä prossilla , ihan kokemisen arvoinen triple black ipa...

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
3 years ago
Słuszna Koncepcja, Poland
3.4
Nyt triple ipa -trendi on jo saavuttanut black ipankin. Onko tämä hyvä asia, no enpä nyt tiedä. Hieman liikaa yritystä on ainakin tässä tuotteessa. Tuoksu on kuivan paahteinen ja vahvasti humaloitu. Makua hallitsee myös vahva paahdettu mallas ja voimakas humalointi. Prosentit eivät tunnu maussa, ei oikein uskoisi että kyseessä on 9% vahvuinen juoma. Jälkimaku on aika vaatimaton näin tymäkäksi tuotteeksi.