Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
LMN ADE 5.5%, Wild Leap Brew Co., United States
11 Bewertungen
3.4
LMN ADE
5.5% Sour / Wild Ale

Bewertungen

Post author: Ville H
Ville H
@ K-Supermarket Tripla
9 months ago
3.2
Sopivan sitruksinen..Kuitenkin jälki makeus

Post author: Juss0
Juss0
2 years ago
3.4

Post author: Aarni S
Aarni S
2 years ago
3.7

Post author: Jankkusan
Jankkusan
2 years ago
3.0

Post author: Miika N
Miika N
2 years ago
3.4
Simaaaa!

Post author: Lyde
Lyde
@ K-Supermarket Redi
3 years ago
3.9
H.K. Parasta syyriä🥰

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Supermarket Nummenpakka
3 years ago
3.0
Näftinsormenleveydenverran nopeastilaskevaa suurikuplaista vaahtoa samean vaaleankeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean sitruksisen lupsakalta ja maistuu kepeän happaman sitruksisen vehnäiselle, kolme bojoo. PE: ei näy. Purkitettu: 03/19/??.

Post author: Lauri K
Lauri K
@ K-Citymarket Pirkkala
3 years ago
3.6
Lasissa samean keltaista ja vaahto katosi nopeasti. Maistuu raikkaalta ja ennen kaikkea aidolta sitruunalta. Todella raikas tuttavuus näin hellekeleillä.

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Supermarket Nummenpakka
3 years ago
3.0
Näftinsormenleveydenverran vaaleaa nopeastilaskevaa vaahtoa samean vaaleankeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu aikalailla käyneelle sitruunalle ja sitruunankuorelle ja maistuu kuivan hapokkaan sitruunaisen lonkeromaisen vesselille, kolme bojoo. PE: ei näy. Purkitettu: 03/09/2021.

Post author: Jesse M
Jesse M
@ K-Supermarket Vieremä
3 years ago
LMN ADE, United States
4.4
Vinyylitorstai. Powered by Pien kylmäkaapista Jenkki souria Wild Leap panimolta. Kertaostos vaikka olisi kuinka hyvää. Noin 10e hinta. Huh. Tuoksussa on kyllä tosissaan semmoista tuhtia lemonadia. Tähän väliin wikipediasta. "Meyer-sitruuna, on Kiinasta kotoisin oleva hybridisitrushedelmä. Se on risteytys sitruunan ja mandariini / pomelo-hybridin välillä". Että semmosta. Maussa on kyllä tuota Meyer Lemonia sitten ihan kunnolla. Laktoosiakin löytyy, mutta ei onnekseni imelästi. Mallaspohja hyvin pehmeä. Ja semmoista reilua sokerisuuttakin kyllä löytyy. Souria tästä löytyy lopussa kepeästi. Hapokkuus ja runko ovat pyöreitä ja jokseenkin "täyttävää" siinä mielessä, että en joisi paria enempää tätä. On kyllä puristettu sitrushedelmähybridistä viimeisetkin mehut tähän. Lemonaadia mallaspohjalla indeed. Laktoosi ja sokerisuus myös hyvin balanssissa itelle. Voin kyllä sanoa, että Coolhead on myös täräyttänyt tämmöistä tulille silloin tällöin. Omasta mielestäni. Eli siis tämmöistä intensiivistä makua, jossa sourisuus on hillittyä. Todella hyvä, mutten osta toiste tällä hinnalla. 4,4/5.