Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Huracan 7.5%, Browar Kingpin, Poland
23 ratings
3.6
Huracan
7.5% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Martin "Vacky" Z
Martin "Vacky" Z
1 year ago
Huracan, Poland
3.5
IPA z polského pivovaru. Tělo je trochu vyčpělé a slabší než bych očekával, pokud právě byly použity chmely jako Amarillo a Citra. Chuťově není špatné, možná jen trochu slabší, a ne tak výrazné v chutích ovoce a citrusů, které jsem očekával. Ale je dobře pitelné a nějaký ten žejdlík se dá v pořádku vypít, aniž by člověk byl přesicen chutí. Hodnocení: 3,5 / 5

Post author: Slope
Slope
2 years ago
4.2

Post author: Ilkka V
Ilkka V
2 years ago
3.7

Post author: Slope
Slope
3 years ago
4.0

Post author: severin821
severin821
3 years ago
3.8

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Piwne Mosty
3 years ago
5.0
Uusinta ajan kanssa. Upea makea tuoksu nousee avatessa. Läheltä tuoksutellen mangoa, nekyariinia ja vaniljaa. Yhden sormen pehmeä tiivis vaahtomatto. Väri täysin samea appelsiinimehuinen. Maku todella valloittava ja kaikkialle ulottuva. Appelsiini, mango ja nektariini nousevat vahvoina esiin, taittuen appelsiinista nektariiniin ja mangoon. Maku kasvaa hieman erikoiseen, mutta ryhdikkääseen rukiiseen. Appelsiini ja nektariini sekoittuvat vahvemmin tämän rukiiseen maun jälkeen. Jälkimaku jää leijumaan pitkäksi aikaa. Jälkimaun lopusta löytyy greippi. Todella mehuisa ja maukas. Nyt ei tunnu alko tulevan läpi senkään vertaa kuin ykkösmaistelulla. Tämä on ihan priimatuote. Nostan vielä edellisestä arviosta.

Post author: Amppu
Amppu
3 years ago
Huracan, Poland
3.5
Selvästi hieman ikääntynyt. Purkissa parasta ennen päiväys 19.5.2022.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Piwne Mosty
3 years ago
4.5
Kauniin appelsiinimehuinen. Vähäinen vaahto. Vaimeahko nektariinisuus tuoksussa. Maku appelsiinimehua ja mangonektaria, kiva humalan vääntö taustalla. Sitrusta mukavasti. Alkoholi ihan hitusen mukana, mutta pääasiassa peitossa. Muistuttaa olemassaolosta, mutta ei mitenkään haittaa. Tosi mehuinen ja kivat humalat ja loistava kokonaisuus! Loistava!

Post author: Vellu R
Vellu R
3 years ago
Huracan, Poland
3.4
Keltaharmaa olut kaatuu lasiin tiiviin parin sormen vahvuisen vaahdon kera, joka kestää hyvin. Tuoksussa ylikypsiä trooppisia hedelmiä ja makeaa mallasta. Suutuntuma kermainen. Maussa mandariinia, ylikypsää mangoa, kirsikankiveä, puunkuorta. Pippuria. Reipas katkero kääntää mallaskakkua kermaisuuteen. Mallasrunko reipas. Kokonaisuutena oikein hyvä olut, joskin hieman tunkkainen.

Post author: Sir L
Sir L
@ Piwne Mosty
3 years ago
3.9
Tuoksussa aprikoosia, mangoa, klementiiniä ja vähän ruohoisuutta. Melko täyteläinen suutuntuma. Ananaksinen ensipuraisu. Appelsiininkuorta ja toffeeta. Makeaa melonia ja ripaus rypälettä. Melko makea loppuun asti, ei juurikaan katkerohumalaa missään vaiheessa. Hintaansa nähden varsin erinomainen tuotos.