Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Helles Lager 4.8%, Verdant Brewing Co., England
31 ratings
3.6
Helles Lager
4.8% Dortmunder / Helles
(new label, same recipe!) Our interpretation of a Munich Helles is softly malty, smooth and rounded with a tiny flourish of herbaceous hop bitters on the back end. Sessionable, clean and very very moreish. (first brewed as a collaboration with Stu Mostow Brewery.)

Reviews

Post author: Grey
Grey
@ Beerdome
8 months ago
Helles Lager, England
3.7
Piti taas Premium Statseja tutkia ja tosiaan, 3.Helles tälle vuodelle vuoroon ja kautta aikojen 6. (3 Hellesta maistoin vuonna 2022). OLUT: Helles Lager PANIMO: Verdant Brewing Co. OLUTTYYPPI: Helles MAA: Englanti VAHVUUS (ABV): 4.8% VÄRI (EBC): Keltainen (8.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Kevyt. Miedosti maltainen ja aavistuksen yrttishumaloitu. VAAHTO: Tiivis, puolentoista sormen mittainen. Mattaisan kermaisen huntuinen koostumus. GREY’S VIEW Ensisiemaus antaa makuja ja tuntua. Diasetyyliä, kuivaviljaa, leipäisyyttä ja vienon karheaa humalointia. Katkero rapsuttelee mukavasti kielenpäällä. Runko on painavan oloinen, kevyt+ - medium miinus tasoinen, pienikuplainen ja olemukseltaan täyttävä. MUUTA MAINITTAVAA: Tässä saattaa olla paljonkin vinkkauksia toisiin tyyleihin, mutta se on vaan hyvä itselle. Hyvä tuntu tässä ja perusteoksena varsin mainio. CANNED 6/2023 TASTED 9/2023

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Kolmisoppi
9 months ago
Helles Lager, England
4.4
Kevyen rusehtavan, viljaisen ja kullankeltaista ja lähes täysin kirkasta. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean maltainen, viljainen, keksinen, kepeän hunajainen ja runsahkon ruohoinen, yrttinen ja kevyen tallimaisen tunkkainen. Maku maukkaan ja makean maltainen, viljainen ja keksinen, kevyen hunajainen, vihreän ruohoinen, runsahkon tallimaisen tunkkainen sekä mukavan humalaisen rapsakka. Oikein hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hiilihappoinen. Onnistunut, maukas, laadukas ja melko runsas helles. Itse voisin laittaa enemmin pils-kategoriaan. Jokatapauksessa oikein maukasta ja mukavaa juotavaa.

Post author: Warbury19
Warbury19
@ Tate Modern
9 months ago
3.0

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Market Verkahovi
9 months ago
3.0
Parinsormenleveydenverran vaaleaa aikanopeastilaskevaa vaahtoa utuisen oljenkeltaisen runsashiilihappoisen oluen yllä joka tuoksuu makean yrttisen olkisen ruohoisan maltaiselle ja maistuu kepeän lempeän yrttisen olkisen ruohoisan maltaiselle, kolme bojoo. PE: 07.09.23.

Post author: Teemu V
Teemu V
@ K-Market Verkahovi
9 months ago
3.5

Post author: Lee W
Lee W
@ Brewser
10 months ago
4.1
Lovely smooth and sweet refreshing drinkable beer. Great balance and super soft. Light carbonation - one of the best lagers I've ever had! Must try to compare to the poor lager you used to drink.

Post author: Boerjes Vodka
Boerjes Vodka
10 months ago
Helles Lager, England
4.8
Också jävligt fin

Post author: Seasider
Seasider
@ Beer Riff Taproom
10 months ago
Helles Lager, England
3.5
Decent Helles

Post author: bsb
bsb
10 months ago
3.3

Post author: Tom
Tom
10 months ago
3.5