Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Master of Karate 8.4%, Aslin Beer Company, United States
5 arviota
3.5
Master of Karate
8.4% Imperial IPA / Double IPA

Arviot

Post author: Saka
Saka
@ Beer Republic Web Shop
14 days ago
Master of Karate, United States
3.6
Jännä maku kyllä ei ihan saa selvää kyllä sitrus kuorta tässä potkii karaten lujaa alussa sit madariiniä ja maggoa ja greippiä… pitkää velloo maut suussa. Jännä uus kokemus…

Post author: VP
VP
@ Beerdome
2 years ago
Master of Karate, United States
3.8

Post author: T-ulo
T-ulo
@ Kihøskh
3 years ago
3.9

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
3 years ago
Master of Karate, United States
3.9
No niin, nyt olen loppu illan voittamaton tappelupeleissä. Ainakin oluen nimen perusteella. Taaskaan ei Aslinissa mitään päiväyksiä, enkä niitä etsi somesta. ULKOASULTAAN olut on sameaa Jaffan keltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on hedelmäinen. Mangoa, mandariinia, ananasta. MAKU jatkuu hedelmäisenä. Mandariinia kuorineen, mangoa, ananasta. Jälkimaussa kukkaisuutta, yrttisyyttä sekä ylikypsää greippisyyttä. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja pehmeän poreileva. Ihan ok dipa. Ei taaskaan mitään maatajärisyttävän omaperäistä.

Post author: orson
orson
@ Kihøskh
3 years ago
Master of Karate, United States
3.8
Tuoksussa makeahkoja kivihedelmiä. Suutuntuma hiilihappoinen, runsas, hieman kirpsakka ja makeahko. Maussa sitrusta, appelsiinia, salmiakkia, hieman rypäleisyyyttä ja pikkasen myös alkoholi kurkkii esiin. Ei mikään jättipotti, eikä täysin osu omiin makuhermoihin. Oikein ryhdikäs kuitenkin.