Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
DDH Mosaic Cryo IPA 6.5%, Ārpus Brewing Co., Latvia
16 ratings
3.6
DDH Mosaic Cryo IPA
6.5% India Pale Ale

Reviews

Post author: Bastien C
Bastien C
2 years ago
3.7

Post author: Karmahii
Karmahii
@ Pub Kultainen Apina
3 years ago
DDH Mosaic Cryo IPA, Latvia
4.2
Murky and juicy pale yellow beer from tap. Minimal amount of foam. Scent of tropical fruits, pineapple, even apricot. Taste is more sweet than bitter. Velvety beer with smooth flavors of sweet pineapple, sugared grapefruit and bitterness in the aftertaste. Very juice-like fruitbomb, caresses my tastebuds. Recommended.

Post author: Stuba26
Stuba26
@ Musta Kynnys
3 years ago
DDH Mosaic Cryo IPA, Latvia
4.2
Oikein kivan raikas mosaic-mehu! Latvian ykköspanimo dominoi.

Post author: Knapu
Knapu
3 years ago
4.2

Post author: ASout
ASout
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
DDH Mosaic Cryo IPA, Latvia
3.9

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
3 years ago
DDH Mosaic Cryo IPA, Latvia
3.8
Kotimatka Fat Lizardin Bike4beeristä alkoi katkonaisesti. 😁 Keltainen ja samea. Melko vaatimaton tuoksu. Hirman on hiivaista hedelmäisyyttä. Pehmeän rapsakka kärki, tanakka humalalataus hedelmäisyyden muodossa. Mukava humalainen aromi säilyy koko maun läpi ja lopusta jälkimaussa löytyy myös makeaa appelsiinisuutta.

Post author: Saka
Saka
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
DDH Mosaic Cryo IPA, Latvia
3.9
Mosaic saatu loistoo... Hedelmä mehu täyteläisellä pohjalla..

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Drikbeer
3 years ago
DDH Mosaic Cryo IPA, Latvia
3.7
Ruoan kanssa eka Ärpus itselle testiin. Tuoksussa on makean kypsää appelsiinia ja greippiä. Maussa alkuun kirpeän hapanta mutta tosi kypsän oloista greippisyyttä, joka muuttuu makeamman appelsiiniseksi. Pehmeän viljainen suutuntuma. Jälkimaussa on kuivattavaa greippistä katkeroa, myös hieman havuisuutta jotka tuo jopa hieman hopburnia. Vähän ehkä ärtsy loppu yhdistettynä yllättävän kypsään hedelmäisyyteen (5/22 päiväys, eli oletettavasti viime kuun tuote). Osaksi johtui ehkä yrttisestä/mausteisesta ruoasta, koska parani loppua kohti ja lämmettyään. Sinänsä helppo ja laadukkaan oloinen olut muuten.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
DDH Mosaic Cryo IPA, Latvia
4.0
Salitreenin jälkeen ja kesädietti menossa, niin ei olisi pitänyt ottaa olutta maanantaina, mutta hei Huuhkajien peli! (Läppäriltä Tanska-Venäjä) Puolueetonta latvialaista olutta. ULKOASULTAAN olut on sameaa Jaffan keltaista ja siihen nousee nopeahko valkoinen vaahto. TUOKSU on makean hedelmäinen. Mandariinia, kivihedelmää, ananasta, kukkaisuutta. MAKU on ainakin alkupotkussa näin miedoksi olueksi yllättävän täyteläinen. Oikein sekahedelmä täysmehuista hedelmälihalla. Mangoa, makeaa sitrusta, marjaisuutta. Jälkimaussa sitten pyöreää pihkaisuutta ja marjaisuutta. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeä. Yllättävän hyvä ja vielä näin mieto (6.5%). Maistuu näin hellepäivän päälle.

Post author: Lasse K
Lasse K
@ Panema
3 years ago
3.7
Hanasta. Terassikalja. Raikas hedelmäinen hieman mäntyinen tuoksu. Maku komppaa hyvin tuoksua. Jättää hedelmäisen jälkimaun pienellä humalan kihelmöinnillä suuhun.