Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
SMART 6.8%, Funky Fluid, Poland
8 ratings
3.4
SMART
6.8% New England IPA / Hazy IPA
New England IPA with Citra and Mosaic hops. 16,5 Blg.

Reviews

Post author: Arnaud
Arnaud
@ ABinBrew
3 years ago
SMART, Poland
3.9
Ma première funky-fluid (je pense)🤔 et je ne suis pas déçus.

Post author: Katja
Katja
@ Piwne Mosty
3 years ago
3.5
Fluidin juomaksi hämmentävän laimea kokonaisuus. Humalat tulee ihan ok, on sellaista NEIPAn pehmeyttä, ja pienet katkerot loppuun. Kaikkea vaan saisi olla enemmän, ei mitenkään erikoinen juoma, mutta hyvä onneksi.

Post author: Villema
Villema
3 years ago
SMART, Poland
3.8
"Mitä vittua?" Kirjoittaa Iltalehti, ja jatkaa... Seuraava mehu on asteen kevyempi kuin muut heimoveljensä. Helppo ja maukas tuote, jossa pääosaa näyttelee ylikypsä ananas ja vihreä omena. Hyvä, mutta ei millään muotoa erikoinen 👍

Post author: Aki-Pekka S
Aki-Pekka S
3 years ago
3.4

Post author: Pferdefussindianer
Pferdefussindianer
3 years ago
SMART, Poland
3.9

Post author: Sir L
Sir L
@ Piwne Mosty
3 years ago
3.7
Vielä yksi fiksu (heh) olutvalinta tälle iltaa. Tuoksussa ruohoisuutta, persikkaa, mangoa ja ananasta. Keskitäyteläinen suutuntuma. Ananaksinen ensipuraisu. Mangoa ja aprikoosia. Hieman verigreippiä ja havuisuutta. Tunkkaisen ruohoinen loppu. Lämmetessä tunkkaisuus hellittää, mutta vähän on silti dänkki kokonaisuutena.

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
3 years ago
SMART, Poland
3.0
Pieni 2 sormen paksuinen kuohkea vaahto, sameassa kellertävässä ja virkistävän täyttävässä sekä kuivaavassa oluessa. Humalat Amarillo, Bru-1, Citra & Mosaic antavat varsin havuisen ja citruksisen mauan. Citruksista greippi pääosissa. Vehnä maltailla hieman pistävin maku pehmennetty. Havumainen, hedelmäinen, humalamainen ja Sitrusmainen.

Post author: Esa J
Esa J
@ Funky Shop
3 years ago
SMART, Poland
3.7
Backlog. 0,5l can from Iittala Essence glass. Canned 10.03.21. Hazy yellow with orange tint. White foam. Notes of wheat, lemon and hay on scent. Medium carbonation. Mouthfeel is creamy and full. Pineapple, peach, lemon and grapefruit. Woody and grassy notes. Some floral and dry grassy flavors. Wheat, hay and straw. Tender pineapple and lemon bitterness. Good but nothing special.