Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Socratic Questioning 17 8.3%, Fidens Brewing Co., United States
3 arviota
Socratic Questioning 17
8.3% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Arviot

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Fidens Brewing Company
2 years ago
Socratic Questioning 17, United States
4.0
Nosteessa oleva Fidens ei ole vielä ainakaan vakuuttanut. Nyt lasiin SQ-sarjan numero 17. Mix of American -humalat ei kerro tietenkään mitään, mutta tämä hopsi antaa suuhun paljon makeaa hedelmäisyyttä, ja se makeus on jopa ylikypsää. Ei huono dipa, mutta kieltämättä tylsä. Makeampi, todella kypsä kokonaisuus, mikä oli toki loppuun asti miellyttävää. Alkoholi hyvin piilossa. Tölkitetty toukokuun alussa.

Post author: Winzard
Winzard
@ Fidens Brewing Company
3 years ago
Socratic Questioning 17, United States
4.3
Fidensin DIPA:a lasiin. Tämä sarja on kokeellinen heillä, ja eivät kerro millä humalilla soppa on keitetty. Ei tälläkään kertaa tietoa tölkityksestä, mutta julkaistu 01/05/21. Olisiko ikää siis kolmisen viikkoa. Kaatuu lasiin oranssinkeltaisena. Fidens ei ihan saa näistä niin puhtaita ja pirteiät kuin esim. Monkish. Pari sormea korkea vaahto käväisee pinnalla. Tuoksussa on reilusti kukkaisuutta, ruohoisuutta, metsäisyyttä ja vaaleaa yrttisyyttä. Pirteää appelsiinia ja persikkaa. Maku on pehmeän täyteläinen ja aavistuksen makeaan kääntyvä. Mukavan erilaista kaiken näiden kuivien neipojen joukossa. Mukavan maltillista appelsiinia, persikkaa, mangoa ja passionhedelmää. Jälkimaku on maanläheinen ja ruohoinen. Suutuntuma on erittäin hyvä ja alkoholi on piilossa. Itselle tämä toimii kyllä kivasti. Mukava makukombo, jossa riittävästi makeutta eikä liikaa kuivuutta. Laadukasta tekemistä, mutta aavistuksen kaipaisi monipuolisuutta lisää.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Fidens Brewing Company
3 years ago
Socratic Questioning 17, United States
3.9
Julkaistu 30.4.21 ollen nyt pari viikkoista. Äskeiseen ipaan verrattuna tässä dipassa luonne saa pari napsua lisää kovuutta. Käytetyistä humalista ei ole tarkempia tietoa. Veikkauksena, käytetty kenties Simcoeta, Amarilloa, Cascadea tmv.? Ei ole ddh vaikka taustalla kuivempi humalaisuus onkin. Komea kaadettaessa kun paksu tiheä vaahto nousee pinnalle ja jää siihen pidemmäksi aikaa. Pehmeässä maussa sitruksisen happamahkoa kirpeyttä, humalaista vihreyttä sekä osin kuivattua kukkaisuutta ja osittaista mausteisuutta, hedelmäisyys vähän latteaa ja toivoisi terävämpää otetta siinä. Käytetty humalacombo ei oikein osu omiin makuhermoihin. Omaan makuun parhaiten osuvat terävämmät hedelmäisyydet puuttuvat ja tähän kaipaisi lisää hedelmäisyyttä. Tietynlainen aromaattinen humalien vihreys on kauttaaltaan läsnä. Toki tölkin kyljessä lukee "Experimental". Vähän pettymys. Pehmeys on mieluisaa.