Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Necessary Means 6.2%, Fidens Brewing Co., United States
7 notes
3.7
Necessary Means
6.2% New England IPA / Hazy IPA
Houblon : Citra, Mosaic

Avis

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ J&B Craft Drinks
4 months ago
Necessary Means, United States
4.3
Pehmeää, maitomaista ananaksisuutta

Post author: orson
orson
@ J&B Craft Drinks
7 months ago
Necessary Means, United States
4.3
Aroma: Citrus, mango, honeydew melon, carambola and a little blueberry. The mouthfeel is highly carbonated, fresh, smooth, dry, clean, juicy, and drinkability is very good. Great mouthfeel! Taste: Citrus, mango, pineapple, carambola, honeydew melon and blueberry sprig. The aftertaste is quite dry, soft, tropical and the hops come out nicely. On this beer Citra + Mosaic play perfectly together. This is very DIPA-like even though it's only 6% and that only adds to the appreciation for this beer. Canned on 7/9/23, so two and a half months old. Still very fresh. Fidens knows their stuff. ___________________________ Tuoksussa sitrusta, mangoa, hunajamelonia, karambolaa ja hieman mustikanvarpua. Suutuntuma hiilihappoinen, raikas, pehmeä, kuivahko, puhdas, mehuinen ja dokabiliteetti täys sata. Upea suutuntuma! Maussa sitrusta, mangoa, ananasta, karambolaa, hunajamelonia ja mustikanvarpua. Jälkimaku aika kuiva, pehmeä, trooppinen ja humalat tulevat kivasti esille. Tässä kyllä Citra + Mosaic pelaavat aivan upeasti yhteen. Tämä on hyvin DIPAn oloinen, vaikka tässä on vain 6% ja se vain lisää arvostusta tätä olutta kohtaan. Tölkitetty 7/9/23, eli sellaiset kaksi ja puoli kuukautta ikää. Edelleen tosi tuoreen oloinen. Fidens osaa asiansa.

Post author: Johan B
Johan B
11 months ago
Necessary Means, United States
4.5
Aroma: Familiar but absolutely lovely! Citrusy and tropical. Some pine. Taste: Orange, lime, stone fruits, sponge cake, pine. Juicy and rich in flavor. Really good! 👌

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Fidens Brewing Company
3 years ago
Necessary Means, United States
4.1
Ensimmäinen Fidens minulle. Aloitin kevyellä, ipa-vahvuisella oluella. Tölkityspäivä piti katsoa instasta (30.04), josta iso miinus panimolle. Buuuu! Vaahtoa oli lasissa enemmän, mutta tuulesta johtuen tölkki meinasi kaatua monesti, joten kuvaushetki kokoajan vaan siirtyi. 😬 Hieman odotettua tummempi sävy. Tuoksu on hyvä. Ei mitenkään erityisen hyvä, vaan sellainen perushyvä. Humalat, Mosaic ja Citra, ovat tuoreita ja tuttuja. Maku on myöskin ihan ok. Ei tämä nyt mitenkään erikoisen ihmeellinen ole, mutta ajaa asian. Hyvä maku jäi suuhun.

Post author: Winzard
Winzard
@ Pajulahden liikuntakeskus
3 years ago
Necessary Means, United States
4.2
Viikonloppu käyntiin kevyellä Fidensin New England IPA:lla. Humalina melko perinteiset Mosaic + Citra, ja tölkitetty kolmisen viikkoa sitten. Kaatuu lasiin melko paksuna ja pirteän keltaisena. Olut on täysin samean mehuista, ja nostaa pinnalleen todella kuohkean ja paksun vaahdon. Tuoksussa mukavasti vaaleaa yrttisyyttä, ruohoisuutta, kukkaisuutta, greipinkuorta ja appelsiinia. Maku on tasapainoisen pehmeä, ja Fidensille ominaisesti melkoisen syvä ollakseen 6,2%. Sokkona voisi veikata pari pinnaa lisää. Raikasta appelsiinia komppaa ananas, jonka jälkeen maku jatkuu pehmeän yrttisenä ja metsäisenä. Suutuntuma todella timanttia näille volteille. Kyllä tästä taas sen laadun pystyy maistamaan. Saumaton ja todella tasapainoinen kokonaisuus.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Fidens Brewing Company
3 years ago
Necessary Means, United States
4.2
Ensimmäinen Fidensin olut itselleni. Pelkkiä kehuja kuullut panimosta. Tölkityspäivää ei tölkissä ole, mut julkaisu oli 30.4.21, josta nyt parisen viikkoa. Tuoksu on hyvin houkutteleva ja Mosaic on pääosassa. Maultaan hyvin pehmeää, Mosaic jälleen esillä. Ananasta, aprikoosia, mandariinin sävyjä. Herukkapuskaa, pelletin yrttisyyttä. Citran kuivaava ja hapan sitruksisuus tulee vähän jäljestä. Voltteja 6,2%, mut voisi sokkona veikata olevan enemmän. Tarjoaa todella runsaan kokemuksen käytetyistä humalista. Sopivan pehmeää ja täyteläistäkin. Hyvä aloitus tähän panimoon. Mosaic on hyvä humala, mutta siinä on tietyt juttunsa, jotka eivät omaan makuuni sovi sinne ihan parhaimpiin ipoihin. Tässä taas pidin, koska siitä oli saatu irti hyvin paljon.