Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Califia 8.1%, Browar Trzech Kumpli, Poland
5 arviota
3.4
Double Califia
8.1% Imperial IPA / Double IPA

Arviot

Post author: Svimbanen
Svimbanen
@ Piwne Mosty
1 year ago
Double Califia, Poland
3.2

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
1 year ago
Double Califia, Poland
3.6
Melko keskinkertainen wc dipa. Ei huono mutta ei mitenkään mieleenpainuvakaan. Väri on muuten kirkas mutta seassa on jotain pientä hiutaletta. Tuoksu on perus west coastia, vähän mallasta ja vähän enemmän humalaa. Maku on aluksi yllättävän makea, mutta pian katkerot puskee esiin. Jälkimaku on vähemmän yllättäen melkein pelkkää humalaa, katkera maku viipyilee suussa.

Post author: Lasis
Lasis
@ Piwne Mosty
1 year ago
Double Califia, Poland
3.5
Lähes kirkas, kuparin väri. Valkeat vaahdot. Tuoksu maltainen ja hedelmäinen. Maku hedelmäinen, maltainen, karamellinen, ananasta, kookosta ja sitrusta(BB25/8/23) Hyvä olut.

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
@ Piwne Mosty
3 years ago
Double Califia, Poland
3.9
Ei ole tuoreimmasta päästä tämä enää, reilu kuukausi päiväykseen. Ulkonäkö on west coastia, pienellä vaahdolla. Tuoksu on sitrusvetoinen, kypsemmän puoleista hedelmää on myös. Maku on melko klassista west coastia myös. Napakkaa sitrusta, havua, pientä keksisyyttä ja kypsempää hedelmää. Viimeinen saattaa toki olla iän aikaansaannosta. Hyvin tyylipuhdas tekele, ei olekaan hetkeen tullut juotua perinteisempää dipaa. Maistuu hyvin puolalaisten mehu(d)ipojen välissä. Ovat valitettavasti päässeet vähän unohtumaan humalapommien aikakaudella.

Post author: Maro
Maro
3 years ago
Double Califia, Poland
4.0