Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Lotus Water 8.8%, Polly's Brew Co., Wales
31 arviota
3.8
Lotus Water
8.8% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Arviot

Post author: Panu
Panu
2 years ago
2.8
Alkuun väkevä maku mutta latistuu hieman vetisiksi, hiilihapoton lopulta. Enemmän maistellessa tulee mieleen vahva kotikalja tai kvassi.

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Alko Stockmann
2 years ago
Lotus Water, Wales
3.8
Vaimon kanssa viettämässä 10-vuotis hääpäivää ja ravintolavarausta odotellessa ehtii nauttia yhden oluen (ja vähän skumppaa). Amarillo, Centennial, Mosaic, Sabro. Samea, tumma keltainen. Mukavasti vaahtoa, joka katoaa nopeasti. Tuoksussa Sabro iskee ekana. Pehmeä kärki, jopa hieman lattea, mutta hedelmäisen raikas. Taustalla makeutta vahvasti. Humalan katkerot iskevät seuraavaksi. Sitä kyllä riittääkin. Katkeruutta ja ehkä aavistus omenaista hiivaisuutta. Kova kokonaisuus, mutta kaipaisi hieman lisää pontta kärkeen ja selkeyttä jälkimakuun. Toisaalta sit olis jo ylikliini.

Post author: HooDee
HooDee
@ Alko Hämeenlinna Tiiriö
3 years ago
Lotus Water, Wales
3.9

Post author: Esko N
Esko N
@ Alko Verkkokauppa
3 years ago
Lotus Water, Wales
3.5
Best before vielä tässä kuussa, Alko ei totisesti hirveän tuoretta tavaraa aina kauppaa. Paksuhkon ja samean näköinen appelsiinin keltainen olut. Ei hirveän hapokkaalta vaikuta, vaikka vaahto on ihan kelpo. Tuoksu on mainion humalainen, hapanta sitrusta ja kuivakkaa havua. Paksu maku. Makeahko mallas on alkupuolella esillä, humalan kanssa tuo mieleen hieman tuo kaikuja makeasta trooppisesta hedelmästä. Karvas ja hapan humala pistää keskivaiheilla ja loppu onkin kuivahko, hapan, havuinen ja sitruksinen. Pieni kukkaisuus jää taustalle. Aika raskaaksi paletti käy myös. Jälkimaku on hieman tunkkainen ja karvas. Tuoreena varmasti paljon parempaa. Tällaisena jonkin asteinen pettymys.

Post author: hwæt
hwæt
3 years ago
3.8

Post author: Tero M
Tero M
3 years ago
Lotus Water, Wales
3.6
Ylikypsää hedelmää ja vähän jo kääntyy tunkkaisen puolelle. Paras terä selvästi jo menny🤨.

Post author: Miikka N
Miikka N
3 years ago
Lotus Water, Wales
3.9
Vähän makea.

Post author: burnbeat
burnbeat
@ Alko Raksila
3 years ago
Lotus Water, Wales
3.5
On kyllä pehmiää ylikypsää hedelmää, vaikka alkoa on reippaasti. Pikkaisen on tunkkainen, onko se sitä Lootusta? Shortly in English: Smooth and ripely fruity double ipa. Little bit musty, which I don’t like a lot, but is it that Lotus Flower?

Post author: Leif C
Leif C
@ Alko Länsikeskus Turku
3 years ago
4.0
Reilunsormenleveyden verran vaaleaa vaahtoa sameanorassinkeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän sitruksisen maltaiselle ja maistuu makean pehmeän pajuisen mukavan pyöreän kepeältä ei uskois millään et on 8.8 volttinen. Kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: 29 OCT 21 LOVE BEER LA.

Post author: Markus S
Markus S
3 years ago
3.7
Trooppinen nektari eikä prosentit maistu läpi.