Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Coming in Waves 10.0%, Electric Brewing Company, United States
4 notes
Coming in Waves
10.0% New England Triple IPA

Avis

Post author: Winzard
Winzard
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Coming in Waves, United States
4.4
Electric on aina lähellä sydäntä, ja kun heiltä tulee Triple IPA ulos, niin sitä pitää saada. Tämä olut on humaloitu Galaxylla ja Citralla, sekä viimeistelty laktoosilla. Tölkitetty 21/04/21, joten ikää tänään pari päivää päälle 4 viikkoa. Kaatuu lasiin pirteän keltaisena ja täysin samean mehuisana. Pinnalla käväisee pari sormea korkea vaalea vaahto. Tuoksu on todella raikas ja pirteän hedelmäinen. Appelsiinia, ananasta, persikkaa ja kiwiä. Pientä makeutta ja metsäisyyttä. Maku on melko pehmeä, ja ei ikinä uskoisi tämän olevan TIPA. Melkoisen raikasta appelsiinia, ananasta ja persikkaa. Aavistus makeutta laktoosista. Jälkimaussa runsaasti humalakäpyisyyttä ja ja kuivahkoa rypäleisyyttä. Suutuntuma on timanttia ja se alkoholi on tosiaan piilossa. Laadukasta menoa taas Electriciltä. Vaikka en tuosta laktoosista niin välitäkkään, niin tässä se pehmentää kokonaisuutta mukavasti.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Coming in Waves, United States
4.4
Tölkitetty 21.4.2021 ollen nyt tasan 3 viikkoista. DDH iskee aika hanakasti alkuun jatkuen taustalla kuivakan vihertävänä. Citran sitruunaisuus on hyvin hallitsevaa kokonaisuudessa. Galaxy tuo mehuisamman makeita sävyjä. Tästä tulee paikoin hyvin Trilliummaiset vivahteet kuivahumaloinnin kautta. Hyvin suora tapaus mauiltaan.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
3 years ago
Coming in Waves, United States
4.4
Mietin pitkään että tuhti dipaksi, tipaksi sopisi paremmin. Kuivahumala tulee todella vahvasti alkuun. Pehmenee tapansa mukaan nopeasti. Todella hyvä ja maukas olut. Ja tuhdiudestaan huolimatta helppoa ja raikasta.