Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Drippin' on the Cheap 8.5%, Aslin Beer Company, United States
5 arviota
3.5
Drippin' on the Cheap
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Arviot

Post author: Nicolas D
Nicolas D
1 year ago
Drippin' on the Cheap, United States
4.2

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Kihøskh
3 years ago
Drippin' on the Cheap, United States
4.1
Tölkityksestä ei tietoa. Petollisen helppoa juotavaa, alkoholi täysin piilossa ja trooppista hedelmäisyyttä on runsaasti. Miedosti hiilihappoinen ja pehmeä suutuntumaltaan. Herkullista...

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
3 years ago
Drippin' on the Cheap, United States
3.9
Josko Mestarien liigan finaalin kylkeen yksi olut. Kummastakaan joukkueesta en paljoa välitä. Minulle sama, vaikka pysti jätettäisiin antamatta, mutta pitää katsoa, miten se pysti jää kiertoon. 😅 Oli Kihoskhilla jenkkioluiksi halpoja DIPoja, niin tuli kokeiltua itselle uutta panimoa: Aslinia. Ei mitään leimaa tölkissä tölkityksestä saati parasta ennestä.🤷‍♂️ ULKOASULTAAN olut on sameaa oranssin keltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on mandariininen, passionhedelmäinen, mangoinen ja ananaksinen. MAKU jatkuu makean hedelmäisenä. Mangoa, mandariinia, appelsiinia, ananasta. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja kevyen poreileva. Ihan kiva raikas DIPA. Ei mitään maata järisyttävän omaperäistä, mutta todella laadukas eikä mitään virhemakuja.

Post author: orson
orson
@ Kihøskh
3 years ago
Drippin' on the Cheap, United States
3.7
Tällainen vähän välimallin hazy DIPA. Ei missään nimessä siellä neipojen syvässä päässä. Maussa sitrusta, appelsiinia, kivihedelmiä, guavaa, kirpeyttä, havua ja greippiä. Näissä oluissa enemmän rehellisen mehustelu neipojen ystävänä tämä jättää vähän valjun fiiliksen, vaikka laadukas ja ryhdikäs onkin.

Post author: Pejk B
Pejk B
@ Olutravintola Konttori
3 years ago
3.4